PERUTTU: Kickstart 2022

pe 28.1. - la 29.1.
K-18

PERUTTU!


Kickstart 2022 on peruttu koska rajoituksista johtuen sen järjestäminen ei ole mahdollista. Rahat lipusta saat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 28.3.2022. Palautusohjeet löydät käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi) kyseisen tapahtuman kohdalta. 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Merkitse viestin otsikoksi "Kickstart palautus". 

*****

Vuonna 2020 menestyksekkään paluun tehnyt sisäfestivaali Kickstart järjestetään välivuoden jälkeen 28.-29. tammikuuta Lutakossa. Pääasiassa indie- ja vaihtoehtorockia eri kulmilta esittelevässä, alunperin vuosina 2001-2010 järjestetyssä tapahtumassa nähdään muun muassa alkuperäiskokoonpanoonsa palannut The Flaming Sideburns ensimmäistä kertaa Jyväskylässä comeback-albumi Silver Flamesin julkaisun jälkeen. Konkariosastoa edustaa myös Risto-yhtye, jolle Kickstartin keikka on osa 20-vuotisjuhlakiertuetta. Kokemusta Kickstart-kattaukseen tuo myös soundiaan uudistanut Sara, jolle tyypillistä on runsas koneiden, efektien ja syntetisaattorien käyttö ja niiden yhdistely.

Tuoreutta ohjelmaan tuovat Bad Sauna ja Teini-Pää, joilta kummaltakin tulee uusi albumi tammikuussa kuten myös Tiisulta, joka heräilee kolmannen albuminsa julkaisuun ja takaisin keikkalavoille hieman hiljaisemman kauden jälkeen. Persoonallista runoelmapoppia taiteileva Lyyti kiersi syksyllä Toiveet ja helyt -kakkosalbuminsa tiimoilta esiintyen Jukka Nousiaisen lämppärinä Lutakossakin ja nyt Lyyti yhtyeineen nähdään toiveuusintana osana Kickstartia.

Ruotsista Jyväskylään saapuvaa True Moonia on kuvailtu yhdistelmäksi goottirockia ja Fleetwood Macia, ”kuin Stevie Nicks laulaisi Joy Divisionissa”. Yhtyeen jäsenistössä on mukana aiemminkin Lutakossa vierailleesta Vånna Ingetistä tuttuja jäseniä. Kickstartin toinen ruotsalaisvieras Siena Root puolestaan ammentaa vahvimmat vaikutteensa 60-70-lukujen vaihteen psykedeelisestä rockista.

Kickstartissa kuullaan myös The Holyn jylhää ”stadion-indietä” sekä Grande Mahoganyn funkkaavaa retrorockia, jota kuullaan nyt ensi kertaa Jyväskylässä. Paikallisväriä festivaalin kattaukseen tuovat psykedelian ytimeen sukeltava Profeetta, grunge-duo Surplus sekä uudehko punk-yhtye Kellari Kostaa.

KICKSTART 2022

Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

Pe 28.1. klo 19-02:

THE FLAMING SIDEBURNS, GRANDE MAHOGANY, THE HOLY, KELLARI KOSTAA, PROFEETTA, RISTO, SIENA ROOT (SE)

La 29.1. klo 19-02:

BAD SAUNA, LYYTI, SARA, SURPLUS, TEINI-PÄÄ, TIISU, TRUE MOON (SE)

Ikäraja 18 vuotta

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan