Kickstart 2022

pe 28.1. - la 29.1.

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan 


KICKSTARTIN OHJELMAA JULKI: mm. The Flaming Sideburns, Risto, Tiisu ja Sara

28.-29.1. Lutakossa esiintyvät myös Lyyti, Teini-Pää ja Bad Sauna

Vuonna 2020 menestyksekkään paluun tehnyt sisäfestivaali Kickstart järjestetään välivuoden jälkeen 28.-29. tammikuuta Lutakossa. Pääasiassa indie- ja vaihtoehtorockia eri kulmilta esittelevässä, alunperin vuosina 2001-2010 järjestetyssä tapahtumassa nähdään muun muassa alkuperäiskokoonpanoonsa palannut The Flaming Sideburns ensimmäistä kertaa Jyväskylässä comeback-albumi Silver Flamesin julkaisun jälkeen. Konkariosastoa edustaa myös Risto-yhtye, jolle Kickstartin keikka on osa 20-vuotisjuhlakiertuetta. Kokemusta Kickstart-kattaukseen tuo myös soundiaan uudistanut Sara, jolle tyypillistä on runsas koneiden, efektien ja syntetisaattorien käyttä ja niiden yhdistely.

Tuoreutta ohjelmaan tuovat Bad Sauna ja Teini-Pää, joilta kummaltakin tulee uusi albumi tammikuussa kuten myös Tiisulta, joka heräilee kolmannen albuminsa julkaisuun ja takaisin keikkalavoille hieman hiljaisemman kauden jälkeen. Persoonallista runoelmapoppia taiteileva Lyyti kiersi syksyllä Toiveet ja helyt -kakkosalbuminsa tiimoilta esiintyen Jukka Nousiaisen lämppärinä Lutakossakin ja nyt Lyyti yhtyeineen nähdään toiveuusintana osana Kickstartia.

Kickstartin kahden päivän lippu maksaa 40 euroa (Jelmun jäsenille 30 euroa), liput ovat nyt myynnissä Lutakon verkkosivuilla www.jelmu.net sekä Lippupisteessä (Lippupisteestä ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksu). Loput Kickstartin esiintyjistä ja päiväkohtainen jako tiedotetaan vielä joulukuun aikana.

KICKSTART 2022

28.-29.1. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

Klo 19-02, ikäraja 18 vuotta

THE FLAMING SIDEBURNS

RISTO

TIISU

SARA

LYYTI

BAD SAUNA

TEINI-PÄÄ

+ lisää tulossa

2pv ennakkoliput:

https://www.jelmu.net/kickstart-2022

https://www.lippu.fi/artist/kickstart/