Kickstart 2023

pe 27.1. - la 28.1.
K-18

AAVIKKO, BUSINESS CITY, FLIPPIPUISTO, KIVESVETO GO-GO, MAA ILMASTA, RÄJÄYTTÄJÄT, SURPLUS + lisäyksiä tulossa

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan 


KICKSTARTISSA TANSSITAAN BUSINESS CITYN JA AAVIKON SEKÄ ROKATAAN RÄJÄYTTÄJIEN JA KIVESVETO GO-GON TAHTIIN

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Lutakossa ei ole kylmä

Jo 2000-luvun alussa ensimmäisiä kertoja järjestetty sisäfestivaali Kickstart teki paluun vuonna 2020 kymmenen vuoden tauon jälkeen ja aikomus oli juhlia siitä alkaen samoissa merkeissä pysyvästi kerran vuodessa. Parina viime vuonna tapahtuma ei kuitenkaan tapahtunut kaikkien hyvin tuntemasta syystä, mutta 27.-28.1.2023 Kickstart lämmittää Jyväskylän Tanssisali Lutakon jälleen ja ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu.

Vaihtoehtofestivaalin tanssittavinta osastoa edustavat Lahden happotekno-lahja Business City sekä Siilinjärven syntetisaattori- ja rumpujumalien muodostama Aavikko. Jyväskylässä perustettu Räjäyttäjät on räjäytellyt genrerajoja musiikillisen matkansa varrella, mutta ytimessäään on aina sykkinyt räjä’n’roll. Melodisen punkrockin ilosanomaa Kickstartissa julistavat Kivesveto Go-Go ja Flippipuisto. Nousussa olevaa paikallisosaamista festivaalilla näyttävät instrumentaalirockkvartetti Maa Ilmasta sekä grungepatoumat ilmiliekkeihin sytyttävä Surplus-duo.

Kahden päivän ennakkoliput Kickstartiin myyvät jelmu.net sekä lippu.fi. Nopeimmille on myynnissä Kaveri mukaan -liput osoitteessa www.veikkaus.fi/kaverimukaan. Yhden päivän liput tulevat myyntiin kun loput festivaalin esiintyjistä ja päiväkohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

KICKSTART 2023

27.-28.1.2023 Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

AAVIKKO

BUSINESS CITY

FLIPPIPUISTO

KIVESVETO GO-GO

MAA ILMASTA

RÄJÄYTTÄJÄT

SURPLUS

+ lisäyksiä tulossa

Rajoitettu erä kahden päivän Kaveri mukaan -lippuja myynnissä: www.veikkaus.fi/kaverimukaan

Normaalihintaiset 2 päivän liput alk. 39€ (Jelmun jäsenet 29€) : www.jelmu.net
Lippuja myy myös lippu.fi