Kickstart 2023 PE-LA 2pv

pe 27.1. - la 28.1.
K-18

2 päivän liput loppuunmyyty!

SAIMAA, RÄJÄYTTÄJÄT, AAVIKKO, BUSINESS CITY, DJ KRIDLOKK, LAINEEN KASPERI & LIIAN ISO TRIO,  KIVESVETO GO-GO, FLIPPIPUISTO, SUOSIKKI, KRISTIINA, MAA ILMASTA, SURPLUS, KAIKKI TURHAT HAAVEET, VANNI & ISO PIENI BÄNDI

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN (Kaveri mukaan liput loppuunmyyty)

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan 


Perjantain 27.1. yhden päivän liput: https://www.jelmu.net/kickstart-2023-perjantai-1-paiva-2712023

Lauantain 28.1. yhden päivän liput: https://www.jelmu.net/kickstart-2023-lauantai-1-paiva-2812023

Aikataulu pe 27.1.2023:

19:00 ovet & DJ Salmelan Muovisorvaamo

19:30 Maa Ilmasta (iso lava)

20:15 Vanni & Iso Pieni Bändi (pieni lava)

21:00 Laineen Kasperi & Liian Iso Trio (iso)

22:00 Kristiina (pieni)

22:45 Räjäyttäjät (iso)

23:45 Suosikki (pieni)

00:30 Aavikko (iso)

 

Aikataulu la 28.1.2023:

19:00 ovet & DJ Salmelan Muovisorvaamo

19:30 Surplus (iso)

20:15 Kaikki Turhat Haaveet (pieni)

20:45 DJ Kridlokk (iso)

21:45 Flippipuisto (pieni)

22:15 Saimaa (iso)

23:45 Kivesveto Go-Go (pieni)

00:30 Business City (iso)KICKSTARTIN OHJELMA ON VALMIS: SAIMAA, DJ KRIDLOKK, LAINEEN KASPERI JA MUITA MUKAAN!

Myös yhden päivän liput ovat nyt myynnissä

27.-28. tammikuuta Jyväskylän Lutakossa juhlittavan Kickstart-festivaalin ohjelma on valmistunut. Uusina kiinnityksinä mukaan on lisätty Saimaa, DJ Kridlokk, Laineen Kasperi & Liian Iso Trio, Suosikki, Kristiina, Kaikki Turhat Haaveet sekä Vanni & Iso Pieni Bändi. Festivaalin päiväkohtainen jako on myös varmistunut ja samalla ovat myyntiin tulleet myös yhden päivän liput aiempien kahden päivän lippujen lisäksi.

Matti Mikkolan luotsaama 60- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta ammentava Saimaa on julkaissut useamman arvostelumenestysalbumin ja onkin levyillä loistava, mutta livenä vielä loistavampi. Pitkiin biiseihin/jamitteluihin taipuvaiselle bändille on varattu Kickstartin lauantaista illan pisin slotti.

”Älykköräppäri” DJ Kridlokkin vaihtoehtosoundi on kerännyt paljon kuulijoita myös rap-piirien ulkopuolelta. Khid-nimelläkin musisoiva taiteilija on tuttu vieras Lutakossa, mutta edellisestä Lutakon DJ Kridlokk -keikasta on liian pitkä aika, joten Kickstartissa lauantai-illassa on hyvä saattaa artisti taas jyväskyläläisyleisön kuultavaksi.

Vastikään Rare 7.0 -albuminsa julkaissut Laineen Kasperi tunnetaan omintakeisena räppärinä/runoilijana, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina. Mm. Kaucas-ryhmän, Ähky Recordsin, WindowFactoryn sekä Palava Kaupunki -yhtyeen perustajana kunnostautunut Laineen Kasperi esiintyy Kickstartissa perjantaina Liian Iso Trio -livebändinsä kanssa.

Jo 90-luvun puolella musiikillisen uransa tahoillaan aloittaneiden muusikoiden uutuusbändi Suosikin musiikissa uniikiksi komboksi yhdistyvät Bob Mouldin yhtyeiden ja The Jesus Lizardin jenkkialternative ja uuden polven Ruotsi-punk (Masshysteri). Suosikin ensialbumi Tämä tulee sattumaan anyways julkaistiin marraskuun lopussa.

Kristiina Tuhkasen power pop -bändi Kristiina julkaisi ensisinglensä Hai syyskuussa 2022 ja debyyttialbumi on odotettavissa vuoden 2023 aikana. Bändin jäsenet Joni Ekman, Essi Nieminen, Hilla Kohtamäki ja Joel Hyttinen ovat monille tuttuja suomi-indien underground-tähdistöstä.

Vanni & Iso Pieni Bändi kuljettaa rytmimusiikkia sulavasti huumaavien tunteiden, saundien ja genrerajojen ylitse saksofonin, kontrabasson, rumpujen, koskettimien ja bändin solistin Vannin voimin. Yhtye soitti ensimmäisen keikkansa joulukuun alussa ja musiikkiaan voi toistaiseksi kuulla vain livenä. Lähes yhtä tuore jyväskyläläistulokas on haikeahkoa punk poppia soittava Kaikki Turhat Haaveet, joka syksyllä soitti pari keikkaa eikä myöskään ole vielä julkaissut musiikkiaan missään.

Aiemmin Kickstartiin julkistetuista artisteista Aavikko, Räjäyttäjät ja Maa Ilmasta esiintyvät perjantaina, Business City, Kivesveto Go-Go, Flippipuisto ja Surplus lauantaina. Molempina iltoina mukana on myös DJ Salmelan Muovisorvaamo niinä hetkinä kun livemusiikki ei soi. Ennakkoliput Kickstartiin myyvät jelmu.net sekä lippu.fi.

KICKSTART 2023

Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

Pe 27.1. klo 19-02

RÄJÄYTTÄJÄT

AAVIKKO

LAINEEN KASPERI & LIIAN ISO TRIO

SUOSIKKI

KRISTIINA

MAA ILMASTA

VANNI & ISO PIENI BÄNDI

+ DJ Salmelan Muovisorvaamo

La 28.1. klo 19-02

SAIMAA

BUSINESS CITY

DJ KRIDLOKK

KIVESVETO GO-GO

FLIPPIPUISTO

SURPLUS

KAIKKI TURHAT HAAVEET

+ DJ Salmelan Muovisorvaamo

2 päivän liput alk. 39€ (Jelmun jäsenet 29€), 1 päivän liput alk. 22€ : www.jelmu.net

Lippuja myy myös lippu.fi

FB event: https://www.facebook.com/events/606989734541764