KICKSTARTIN OHJELMA ON VALMIS, MUKAAN MM. RUOTSALAIS- JA JYVÄSKYLÄLÄISVÄRIÄ

Myynnissä kahden- ja yhdenpäivän lippuja

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävän kaksipäiväisen Kickstart-festivaalin ohjelma on valmis. Ruotsista Lutakkoon saapuvaa True Moonia on kuvailtu yhdistelmäksi goottirockia ja Fleetwood Macia, ”kuin Stevie Nicks laulaisi Joy Divisionissa”. Yhtyeen riveissä on aiemminkin Lutakossa vierailleesta Vånna Ingetistä tuttuja jäseniä. Kickstartin toinen ruotsalaisnimi Siena Root puolestaan ammentaa vahvimmat vaikutteensa 60-70-lukujen vaihteen psykedeelisestä rockista.

Kotimaisia lisäyksiä vaihtoehtorockia laajalla skaalalla esittelevään Kickstartiin ovat The Holy ja Grande Mahogany sekä jyväskyläiset Profeetta, Surplus ja Kellari Kostaa. Aiemmin festivaalin bändikattaukseen oli julkaistu The Flaming Sideburns, Risto, Tiisu, Sara, Bad Sauna, Lyyti ja Teini-Pää.

Nyt on selvillä ketkä esiintyvät perjantaina 28.1. ja ketkä lauantaina 29.1. ja sen myötä myös yhden päivän liput ovat tulleet myyntiin. Päiväliput maksavat ennakkoon ostettuna 22 euroa, kahden päivän liput 40 euroa (Jelmun jäsenille 30 euroa). Liput ovat myynnissä Lutakon verkkosivuilla www.jelmu.net sekä Lippupisteessä (Lippupisteestä ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksu ja toimituskulut).

KICKSTART 2022

Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

Pe 28.1. klo 19-02:

THE FLAMING SIDEBURNS, GRANDE MAHOGANY, THE HOLY, KELLARI KOSTAA, PROFEETTA, RISTO, SIENA ROOT (SE)

La 29.1. klo 19-02:

BAD SAUNA, LYYTI, SARA, SURPLUS, TEINI-PÄÄ, TIISU, TRUE MOON (SE)

2pv: 40€/30€ (45€), 1pv: 22€ (25€)

Ennakkoliput 

https://www.jelmu.net/kickstart-2022

https://www.lippu.fi/artist/kickstart/

Ikäraja 18 vuotta