Klamydia 22 , Aston Kalmari 21

pe 24.11.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Klamydia

Soittoaika: 22

Aston Kalmari

Soittoaika: 21

KLAMYDIA

Bändi, joka ei hirveästi esittelyjä kaipaa. Vuonna 1988 perustettu bändi on paahtanut tuhansia keikkoja ja myytyjä levyjä jo reilut 700 000 kappaletta, joista kuusi viimeisintä myyntilistojen kärjessä. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu…

ASTON KALMARI

Bändi, joka vielä kaipaa vähän enemmän esittelyä, vaan ei kauaa:

Aston Kalmari on Lappeenrannassa vuonna 2018 perustettu rockyhtye. Klamydian ja Samuli Putron äpärälapseksi luonnehdittu bändi tunnetaan energisen mukaansatempaavasta live-esiintymisestään ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan. Yhtyeen arvomaailma perustuu toisista huolen pitämiseen, henkisen hyvinvoinnin tärkeyteen ja elämästä nauttimiseen.

Perustamisestaan lähtien aktiivisesti ympäri Suomea keikkailleen kokoonpanon julkaisuhistoriasta löytyy tähän mennessä yksi albumi (Ajatusten ampiaispesä 2020) ja kaksi EP:tä (Sininen huone 2021 + Aikuisten altaaseen 2022). Aston Kalmarin tunnetuimpia kappaleita ovat Älä rakastu minuun, Sininen huone ja Takaisin pintaan. “Musiikkimme tarkoitus on tarjota kuulijalleen voimaannuttavaa samastumispintaa asioihin, joista ei yleensä uskalleta puhua ääneen. Parhaassa tapauksessa musiikillemme altistunut samanaikaisesti tanssii ilosta ja itkee patoutuneita tunteitaan ulos. Rakastamme live-esiintymistä, ja se näkyy keikoillamme.”, yhtyeen laulaja-lauluntekijä Aleksi Arola kommentoi.