Kolmas Nainen 20

to 17.2.
19-23
K-18

HUOM: Ajankohta muuttunut 16.12.2021 -> 17.2.2022. Alkuperäiselle keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Kolmas Nainen

Soittoaika: 20

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 31.1.2022. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 


Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.*****KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ LUTAKOSSA LA 4.12. ALKAEN

Ota mukaasi: koronapassi JA henkilöllisyystodistus JA keikkalippu!

HUOMIO! Keski-Suomen koronarajoitukset muuttuvat lauantaina 4.12.2021. Tämän johdosta Lutakon kaikissa tapahtumissa tulee toistaiseksi käyttöön koronapassi. 

Ilman koronapassin käyttöönottoa keikat jouduttaisiin perumaan eli rajoitusten puitteissa niiden toteuttaminen ei olisi mahdollista.

Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle kaikille 16 vuotta täyttäneille. Tarkastamme henkilöllisyystodistuksen koronapassin luennan yhteydessä. Myös alle 16-vuotiaiden tulee varautua todistamaan ikänsä, nuorilta hyväksymme todistukseksi myös kuvattoman kelakortin tai vanhentuneen passin.

Saavuthan ajoissa, sillä jonotus saattaa kestää normaalia pidempään. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Kunkin tapahtuman aikataulut löytyvät osoitteesta www.jelmu.net