Lasten Hautausmaa 22

pe 23.2.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Lasten Hautausmaa

Soittoaika: 22

LASTEN HAUTAUSMAA LÄHTEE KYMMENVUOTISJUHLAKIERTUEELLE JA JULKAISEE RAJOITETUN VINYYLIPAINOKSEN HARVINAISUUKSIA SEKÄ ENNEN JULKAISEMATTOMIA KAPPALEITA

Tummiin sointuihin ja mielen syövereistä kumpuaviin synkkiin sanoituksellisiin sävyihin sonnustautunut Lasten Hautausmaa täyttää kymmenen vuotta. Yhtye juhlii vuosikymmenen mittaista uraansa kotimaan kiertueella, joka alkaa 23.2.2024 Jyväskylän Lutakosta ja kiertää Oulun, Hämeenlinnan, Tuusulan, Lappeenrannan, Joensuun, Turun, Tampereen ja Kouvolan kautta Helsingin Ääniwalliin 23.3.2024. Kiertueen kynnyksellä 16.2.2024 bändiltä kuullaan myös uutta musiikkia, kun Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita digitaalisesti ja rajoitettuna 10”-vinyylipainoksena.

Yhtyeen kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara ovat innoissaan tulevasta julkaisusta sekä pitkän keikkatauon päättävästä kiertueesta.

– Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennenjulkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta. Tulkaa juhlimaan meidän kaa helmi-maaliskuussa!

https://www.facebook.com/lastenhautausmaa

https://www.instagram.com/lastenhautausmaa

  

Keikat:

23.2. Jyväskylä, Lutakko

24.2. Oulu, 45 Special

1.3. Hämeenlinna, Suistoklubi 2.3. Tuusula, Krapin Paja

8.3. Lappeenranta, Nuijamies 9.3. Joensuu, Kerubi

15.3. Turku, Utopia

16.3. Tampere, Klubi

22.3. Kouvola, Pato areena 23.3. Helsinki, Ääniwalli