Lauri Haav 22 , Vepu 21

pe 2.9.
20-02

LOPPUUNMYYTY! 

Esiintyjät:

Lauri Haav

Soittoaika: 22

Vepu

Soittoaika: 21

LAURI HAAV LÄHTEE KAKKOSALBUMIN JULKAISUN MYÖTÄ KIERTUEELLE

Lutakko pe 2.9.2022, mukana myös Vepu

 

Inhimillisellä melankolisuudellaan ja sieluun porautuvalla äänellään vakuuttanut Lauri Haav julkaisee perjantaina 13. toukokuuta kakkosalbuminsa ”Se viimeinen kesä” ja lähtee sen myötä levynjulkistuskiertueelle. Laulaja-lauluntekijän kotikaupunki Jyväskylän ykköskeikkapaikassa Tanssisali Lutakossa kiertue pysähtyy perjantaina 2. syyskuuta. Lutakon keikka on ikärajaton (rajattu anniskelualue K18).

 

Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista jo koukuttavia maistiaisia.

 

Muuntautumiskykyisen ja monipuolisen Lauri Haavin kakkosalbumi on kasvutarina, jonka aiheet käsittelevät esimerkiksi identiteetin etsimistä, nuoruutta, pienpaikkakuntalaisuutta ja tulevaisuuden haaveita. Teemat kuuluvat myös albumin genrerajoja ylittävissä sävellyksissä ja yhteistyössä Aaro630:n kanssa toteutetuissa tuotannoissa.

 

Lutakon illan Vepu. Eri genrejä pop-musiikissa yhdistelevä Vepu kuvailee musiikkiaan melodiseksi indie-popiksi, jossa tekstit kuljettavat omaehtoisesti läpi artistin elämän. Uuden popin aaltoa edustava artisti on ottanut vaikutteita etenkin rajoja rikkovilta artisteilta (Dominic Fike, Jeremy Zucker & Yeek) – ja rajoja hän haluaa rikkoakin Suomessa. Vepun debyyttialbumin ensimmäinen single “draamaa! (feat. Pesso)” julkaistiin 25.3.2021, joka toimii johdantona alkusyksystä julkaistavalle albumille. Albumin on tuottanut jyväskyläläinen Onni Tuominen. 

 

https://pmerecords.fi/artisti/lauri-haav

www.facebook.com/haurilove

www.instagram.com/haurilove

www.fullsteam.fi

www.facebook.com/vepufi

www.instagram.com/vepu.wav