LISÄTIETOA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA LUTAKON KEIKKOIHIN

Eevil Stöön ja Karinan lauantain keikat toteutuvat

Koronaviruksen vaikutukset yleisötapahtumiin koskevat myös Lutakon toimintaa. Yleisön, artistien ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja pyrimme noudattamaan kaikkia koronavirukseen liittyviä suosituksia.

Toimintamme jatkuminen noudattaa tulevia viranomaismääräyksiä. Ennen lisäinformaation antamista odotamme  vielä AVI:n ja Jyväskylän kaupungin tartuntatautien torjunnasta vastaavan toimielimen virallisia määräyksiä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tai rajoituksista keikkakohtaisesti.

Kuten jo aiemmin tiedotimme, Sannin huominen loppuunmyyty konsertti siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Eevil Stöö ja DJ Kridlokk sen sijaan esiintyvät Lutakossa lauantaina 14.3. alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta rajoitetulla alle 500 henkilön kapasiteetilla. Myös maaliskuun muut keikat toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla. Huhtikuussa kalenterissamme on muutama isompi tilaisuus, tiedotamme toimenpiteistä näihin liittyen kunhan olemme viranomaisten, artistien ja ohjelmatoimistojensa kanssa tutkineet tilanteen ja vahvistetut viralliset ohjeistukset.

Jelmu järjestää konsertteja myös Mustassa Kynnyksessä, jonka kapasiteetti on 200. Karina esiintyy tulevana lauantaina suunnitellusti Mustan Kynnyksen Live Is Life -klubilla.

Haluamme muistuttaa, että jos sinulla on flunssan oireita tai olet vieraillut viime aikoina koronaviruksen riskialueilla, on syytä pysyä kotona. Muistakaa käsidesin käyttö ja käsienpesun tärkeys!