Live Is Life @ Musta Kynnys: Eva + Manu 22

la 3.10.
21-02
K-18

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16). 

HUOM: Eva + Manu konsertti siirtyy koronaviruksen vuoksi ja samalla keikkapaikka vaihtuu Lutakosta Mustaan Kynnykseen. Uusi ajankohta on la 3. lokakuuta. Peruuntuneelle 2.5. Lutakon keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle Mustan Kynnyksen keikalle. 

Esiintyjät:

Eva + Manu

Soittoaika: 22

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 31.8. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

Eva + Manu saapuu toukukuussa Lutakkoon esittelemään uusia lauluja.

Keväällä kolmannen albuminsa julkaiseva kaksikko on työskennellyt tiiviisti studiossa syksystä lähtien ja vihdoin saamme kuultavaksemme uusia lauluja. Lutakon konsertti on yhtyeen tämän vuoden ensimmäinen esiintyminen Jyväskylässä.

Vuonna 2012 debyyttialbuminsa julkaissut Eva + Manu on vuosien mittaan tullut tutuksi lukuisilta kiertueiltaan sekä festivaaleilta laidasta laitaan. Heidät on nähty mm. Provinssin, Ruisrockin, Ilosaarirockin ja Pori Jazzin lavoilla.

Eva Louhivuori on alkuvuoden aikana nähty myös supersuositun Suomilove-ohjelman solistina.