Live Is Life @ Musta Kynnys: Maustetytöt 23

pe 19.4.
21-03
K-18

LOPPUUNMYYTY!

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

Maustetytöt

Soittoaika: 23

MAUSTETYTÖT TÄYDENTÄÄ MUSTAN KYNNYKSEN KEVÄÄN OHJELMISTON

Tämän hetken puhutuin ja mielenkiintoisin uusi bänditulokas Maustetytöt esiintyy Mustassa Kynnyksessä Jelmun Live is Life -klubilla perjantaina 19. huhtikuuta. Ennakkoliput pitkänperjantain keikalle ovat nyt myynnissä ja ne maksavat Jelmun nettisivuilta ostettuna vain kolme euroa (Lippupisteessä kulut lisästään), Jelmun jäsenille sisäänpääsy on ilmainen. Jelmun jäsenet voivat varmistaa sisäänmahtumisensa varaamalla paikan jäsenkiintiöstä sähköpostitse osoitteesta info@jelmu.net. Ovelta ostettuna lippu maksaa viisi euroa mikäli lippuja jää ovelle myytäväksi. Useat Live is Life -klubit on myyty loppuun jo ennakkoon.

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen saundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.
Maustetyttöjen soundi asuu jossaki Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punkasenteella varustettu koko kansan popbändi.
Maustetyttöjen ensimmäinen levytetty kappale julkaistiin virallisesti perjantaina 8.2.2019. Ensimmäinen levytys on nimeltään Tein kai lottorivini väärin.