Live Is Life @ Musta Kynnys: Kaarle Viikate & Jukka Takalo 23

la 15.9.
21-03
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

Arveluttavia iltamia syyskuussa - Kaarle Viikate ja Jukka Takalo yhteiskiertueelle.


Kotimaisen kuplettiperinteen arveluttavin kaksikko, Jukka Takalo & Kaarle Viikate, survovat syyskuussa jälleen Suomea mankeliin sileämmän tulevaisuuden toivossa. 


”Iltamat syyskuussa” pitää tuttuun tapaan sisällään vuorovedoin esitettyjä lauluja ja tarinoita, jotka jättävät lämpimän tunteen sekä tuntuvat onteloissa. Kyseessä on jo kolmas kerta, kun herrat tekevät yhteiskiertueen.


”Kahden miehen kiertueella parasta on se tosiasia, että joutuu itse virittämään kitaransa. Omasta setistä voisin kertoa sen verran, että kaikki biisit ovat toivekappaleita, toivojana useimmin nimimerkki ”Kalle Kouvolasta”. Vuorovetotaktiikka kappaleiden esittäimisessä mahdollistaa välispiikkien liiallisen rönsyilyn, joka luo vaaran tunnetta muuten niin ystävälliseen tunnelmaan", Kaarle Viikate kommentoi tulevaa kiertuetta.


Jukka Takalolta uusi albumi elokuussa

Jukka Takalo puolestaan lupailee kiertueella esitettävän uusia, elokuun lopulla julkaistavan Vaarojen laulut -albumin kappaleita. Artisti kertoo tulevan albumin olevan sukellus Sibeliuksen, Helismaan ja Mårtenssonin muodostamaan Bermudan kolmioon.


Kiertueella mukana kupletin juonessa myös Laplandian laadukkaat vodkatuotteet. Kohtuullisesti, totta kai.