Live Is Life @ Musta Kynnys: S-Tool 23

la 12.9.
21-03
K-18

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16). 

HUOM: S-Toolin konsertti siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi ajankohta on la 12. syyskuuta. Peruuntuneelle 18.4. keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle keikalle. 

Esiintyjät:

S-Tool

Soittoaika: 23

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 12.8. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***


Metalliyhtye S-TOOL palaa keikkatauolta ja kiertää maalis-huhtikuussa Suomessa uuden keväällä ilmestyvän albumin myötä. Ville Laihialan johtama S-TOOL julkaisi hienon vastaanoton saaneen debyyttialbuminsa 

”Tolerance 0” syksyllä 2017 ja levyltä lohkaistut singlet ”Shovel Man”, "Your Despiser No. 1” ja ”Hammering” soivat hienosti radioissa. Sentencedin ja Poisonblackin keulilta tutun Laihialan lisäksi yhtyeessä 

vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu, basisti Kimmo Hiltunen ja kitaristi Sami Leppikangas.