Live is Life @ Musta Kynnys: SOFA 23 , Rehtori 22

la 2.12.
21-03
K-18

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

SOFA

Soittoaika: 23

Rehtori

Soittoaika: 22

SOFA 4EVER - Rap-duo Sofa viimeiselle klubirundille

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan muodostama Sofa heitti kesällä jäähyväiset festarilavoille upeiden keikkojen myötä. Loppusyksystä rap-duo hyvästelee myös klubilavat viiden kaupungin SOFA 4EVER -kiertueen myötä. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä.

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Sofan tuorein julkaisu, Lucky Star -EP ilmestyi tammikuussa 2023. Yhtye työsti luopumisen, eron, kuoleman, vihan ja lähdön teemoja käsittelevän EP:n yhdessä luottotuottajansa Nori Kinin kanssa.

SOFA on uransa aikana riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneen parivaljakko nousi yleisön tietoisuuteen EP-julkaisuillaan ‘Se on Fakin Aitoo’ (2014) ja ‘Puolukoita’ (2016). Sofan debyyttialbumi ’BFF’ ilmestyi helmikuussa 2020. Pitelemättömästä live-energiastaan tunnettu duo nähtiin vuonna 2019 myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

SOFA 4EVER -TOUR

17.11. LAHTI, Torvi

18.11. HELSINKI, Tavastia

25.11. TURKU, Dynamo

1.12. TAMPERE, Telakka

2.12. JYVÄSKYLÄ, Musta Kynnys

Mustan Kynnyksen illan avaan Rehtori. 

Rehtori on jyväskyläläinen räppäri ja tanssija joka tekee musiikkia elämän eri väreistä. Reksi on energinen live-eläin joka tiedetään vahvasta meiningistä ja sanomasta. Rakkaus katu- ja klubikulttuuriin on vienyt entisen nykysirkustaiteilijan musiikin pariin: jameihin, tanssibattleihin ja rokkaamaan mikkiä.

linktr.ee/rehtori