Live is Life @ Musta Kynnys: The Valkyrians 23 , The Boasters 22

la 1.4.
21-03
K-18

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

The Valkyrians

Soittoaika: 23

The Boasters

Soittoaika: 22

The Valkyriansin erinomaisen vastaanoton saanut 20-vuotisjuhla-albumi Monsterpiece julkaistiin lokakuussa 2022. Levy on omistettu bändin edesmenneelle kitaristille Juha "Gladiator" Laineelle. Huhtikuussa 2023 levyn materiaalia päästään ensimmäistä kertaa kuulemaan keikalla Jyväskylässä vanhempien Valkyrians-hittien ohella, kun bändi esiintyy Mustan Kynnyksen Live is Life -klubilla. 

The Valkyriansin ilmiömäinen kyky yhdistellä tarttuvia ja herkkiä popmelodioita ja stydiä punk-asennetta ska- ja reggae-rytmeihin kuuluu tulevan ”Monsterpiece”-levyn hittibiiseissä vahvemmin kuin koskaan. Vuosikymmenien keikkailukokemus on hitsannut bändin haastavan musiikkilajinsa virtuoosiksi. Basistilegenda JUKKA KIVINIEMEN tuottaman ja rytmivelho JANNE HAAVISTON miksaaman albumin juhlatunnelmaa maustaa tietysti myös The Valkyriansille tyypillinen lämmin huumori, joka on valloittanut yleisöt ympäri Euroopan.

Vuosien varrella 21 maassa kiertänyt bändi on kerännyt suuren kansainvälisen fanijoukon, joka odottaa uutta albumia yhtä hartaasti kuin bändin omistautuneet kotimaiset kannattajat.

Illan avausaktina nähdään jyväskyläläinen oi!ta, pub rockia ja street punkia yhdistelevä The Boasters. Illan levymusiikista vastaa DJ Art Dictator, jonka vinyylivalinnoissa painottuu jamaikalainen rocksteady.