Live is Life @ Musta Kynnys: Wasted 23 , NERVS 22

la 8.10.
21-03
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

Wasted

Soittoaika: 23

NERVS

Soittoaika: 22

Viime vuonna 25-vuotisjuhliaan loppuunmyydyillä keikoilla juhlistanut punk-legenda Wasted ei tyytynyt vain muistelemaan menneitä, vaan julkaisi vihdoin uutta musiikkia. Helmikuussa 2022 julkaistu single Break You oli ensimmäinen uusi Wasted-biisi kuuteen vuoteen. Huhtikuussa seurasi uusi albumi Modern Lie. Edellisen pitkäsoittonsa Here Comes The Darkness Wasted julkaisi vuonna 2013.

Joensuussa 1996 perustettu Wasted on yksi tämän vuosituhannen kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia punkrock-yhtyeitä. Bändi on kotimaan lisäksi keikkaillut ahkerasti Euroopan joka kolkassa, nykyään yhtyeen jäsenet asuvat Helsingissä, Berliinissä ja Tampereella. Uuden albumin julkaisivat yhteistyössä suomalainen Combat Rock Industry ja arvostettu saksalainen Sabotage Records. 

Uudella albumillaan Wasted on monipuolisempi ja jopa vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Bändi on yhä vihainen, vilpitön, raaka ja täynnä energiaa, mutta myös viisaampi ja kekseliäämpi. Perinteisen suoraviivaisen punkrockin ohella levyllä kuullaan myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita 80-luvulta. Henkisestä kamppailusta hektisessä nyky-yhteiskunnassa kertova Break You on tyylikäs näyte levyn postpunkimmasta puolesta.

Wasted on läpi historiansa ollut sanoituksiltaan vahvasti kantaaottava ja suoraviivainen yhtye, eikä uusi albumi tee tähän poikkeusta. Levyn kappaleet käsittelevät ajatuksia herättävästi muun muassa ilmastonmuutosta, naisvihaa, mielenterveysongelmia, salaliittoteoreetikoita, sotaa ja rasismia.