Lutakko 6 x raskaana: Katatonia, Alcest, A Phantom Pack Of Black Hounds, Ills jne.

Viikonloppuna Lutakko tarjoaa peräti kaksi kolmen bändin iltaa. Perjantai mennään Katatonan johdolla hieman tunnelmallisemmissa ja maalailevammissa merkeissä ja lauantai rytistetään läpi raivolla death metallin ja metallisen hardcoren raikaessa. Ens viikolla kevennetään hetkeksi Asan ja XL:n seurassa kunnes Mokoma tuo särökitarat takaisin Lutakkoon. Koko loppuvuoden ohjelma on muuten nyt valmis, tsekkaa lista tämän mailin lopusta.

Pe 9.11. KATATONIA (SE), ALCEST (F), JUNIUS (US)
Katatonia ei esittelyjä kaipaa. Kannattaa tulla ajoissa niin ehdit mahtavat lämppäritkin näkemään. Erittäin ajoissa kannattaa tulla mikäli et ennakkolippua keikalle onnistunut ostamaan, muutammille onnekkaille meillä on vielä lippu ovelta myydä, mutta niitä on nyt erittäin rajoitetusti. Ovet auki klo 20 ja viimeiset liput myydään tuolloin. Junius aloittelee tällä tietoa noin klo 21.
{page_2}222
http://www.tiketti.fi/Katatonia-SWE-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/16434

La 10.11.  A PHANTOM PACK OF BLACK HOUNDS, ILLS, NO SECOND THOUGHT
Jyväskyläläinen vanhan koulun death metallia Entombedin yms. hengessä paukuttava A Phantom Pack Of Black Hounds soitti ensimmäisen keikkansa Mustassa Kynnyksessä syyskuussa ja veti heti yli 150 katsojaa. Vaikka bändi on uusi, on bändin jäsenillä taustaa lukuisista muista metalli- ja hardcore-bändeistä kuten Sotajumala, Presley Bastards ja Ills. Ja tästä päästäänkin aasinsillalla siihen että illan avaa helsinkiläinen Ills, joka niin ikään pitää sisällään Ills-jäsenistöä, tosin nykyisiä sellaisia. Illan avaa raumalainen No Second Thought. Luvassa siis heviä, hardcorea ja heviä hardcorea. Ja tämä kaikki vitosella (tai ilmaiseksi, jos olet Jelmun jäsen!)!
{page_2}251
http://www.tiketti.fi/A-Phantom-Pack-Of-Black-Hounds-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17629