LUTAKKO POP UP SHOP 11.-12.12.2020

Myynnissä Lutakko-kangasmaskia, -heijastinta, -skeittilautaa, -T-paitaa, -kangaskassia ja Jelmun jäsenyyksiä

Erä Lutakko-kangasmaskia saapui taloon juuri kun keikkojen järjestäminen kävi mahdottomaksi uusien rajoitusten myötä. Ei siis voida keikkailtoina niitä myydä, joten myydään Pop Up Shopissa. Myös tyylikäs Lutakko-heijastin on tämän pimeän ajan hittituote. Lutakon 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tilattua Lutakko-skeittilautaa on jäljellä enää pieni erä, myydään loput pois nyt. Myynnissä on lisäksi Lutakko T-paitaa, Lutakko-kangaskassia sekä Jelmun jäsenyyksiä pidennetyllä jäsenyysajalla.

Lutakko Pop Up Shop sijaitsee Tanssisali Lutakon sisällä keikkojen lipunmyyntipisteen paikkeilla (käynti sisäpihan pääovesta). Osoite on tuttu Lutakonaukio 3 ja kauppa on auki vain perjantaina ja lauantaina. Pyydämme huomioimaan ulkonakin turvavälit mikäli paikalle sattuu useampi ”Lutakko-fani” yhtä aikaa. Maksuvälineenä käyvät niin käteinen kuin kortti. Suosittelemme korttimaksua ja kasvomaskin käyttöä. Tuotteiden hinnat näet alta (edullisempi hinta Jelmun jäsenille).

KASVOMASKI 12€/10€ tai 3 kpl 20€

Musta kankainen Lutakko-kasvomaski valkoisilla printeillä. Toisella poskella pieni Lutakon talo-logo ja toisella Lutakon kaiutin-logo ja teksti "LIVE!".

HEIJASTIN 5€/3€

Lutakon talo-logon mallinen heijastin.

SKEITTILAUTA 60€/50€

Lutakko 30v.-skeittilauta on Statum Skateboardsin tuotantoa ja sen ilmeen oon sunnitellut Lutakon graafikko Ville Angervuori. Mustavalkoisen kuvapuolen lukuisat yksityiskohdat on poimittu Lutakon graafisesta ilmeestä vuosien varrelta. Kääntöpuolen väri vaihtelee dekin levyden mukaan seuraavasti:

7.75" violetti

8.125” vihreä

8.25” turkoosi

8.325” keltainen

8.4” ruskea

8.5” kirkkaan vihreä

”RECYCLEGRAM” T-PAITA 20€/15€

Musta Lutakko T-paita, jossa on etupuolella valkoinen iso printti. Printissä Lutakon talon sisällä on ns. kierrätys-pentagram eli recyclegram. Sen alla vaakamallinen Lutakko-logo sekä teksti ”Recycling Live Music Since 1990”. Paidan materiaali on 60% kierrätettyä puuvillaa ja 40% kierrätettyä polyesteriä. Unisex-mallista paitaa on jäljellä kokoina XS, S, M ja L.

ISO KANGASKASSI 12€/10€

Lutakon ”talo”-logolla varustettua kangaskassi on ns. tavallista kangaskassia paksumpaa kangasta ja leveämpi, joten siinä voi kantaa isommatkin ostokset tai esim. tuhdin nipun vinyylilevyjä. Sangat ovat pitkät eli olalla kanniskelu onnistuu näppärästi.

JELMUN JÄSENYYS 25€

Yleensä Jelmun jäseneksi voi liittyä vain keikkojen yhteydessä, mutta Lutakko Pop Up Shopissa voit käydä liittymässä jäseneksi (tai uusimassa jäsenyytesi) siten että se on voimassa alkaen heti ja näin pääset vaikka saman tien ostamaan jäsenhintaisia lippuja tuleville keikoille. Ilmaista liittymiskeikkaa ei Pop Up Shopissa jäseneksi liittyessä sisälly hintaan, mutta jäsenyysaikaa on jatkettu ja nämä jäsenyydet ovat voimassa vuoden 2022 maaliskuun loppuun saakka, normaalin 12kk sijasta.

Kaikkien Lutakko Pop Up Shopissa myytyjen tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Lutakon keikat järjestävälle Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry:lle.

Tervetuloa ostoksille!

FB event: https://www.facebook.com/events/413320336530166

 

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#lutakko