LUTAKKO POP UP SHOP PALVELEE 28.-30.4. KLO 14-18

Myynnissä Lutakko-skeittilautaa, T-paitaa, kangaskassia ja Jelmun jäsenyyksiä

Lutakon 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tilattu erä Lutakko-skeittilautaa on saapunut ja sitä myydään Lutakko Pop Up Shopissa tiistaista torstaihin (28.-30.4.). Myynnissä on lisäksi Lutakko T-paitaa, Lutakko-kangaskassia sekä Jelmun jäsenyyksiä pidennetyllä jäsenyysajalla. Skeittidekkiä on myynnissä rajoitettu erä ja se on mahdollista varata ennakkoon, näin voimme välttää ”Lidlin lenkkari”-tyyppisen ostoryntäyksen. Lue varausohjeet alempaa.

Lutakko Pop Up Shop sijaitsee säätilasta riippuen joko ulkona Lutakon Paviljongin puoleisessa päädyssä tai sisällä keikkojen lipunmyyntipisteen paikkeilla (käynti sisäpihan pääovesta). Osoite on joka tapauksessa tuttu Lutakonaukio 3 ja kauppa on auki kaikkina kolmena päivänä klo 14-18. Mikäli kauppa sijaitsee sisätiloissa, rajoitamme kerralla sisään päästettävien asiakkaiden määrää. Pyydämme huomioimaan ulkonakin turvavälit mikäli paikalle sattuu useampi ”Lutakko-fani” yhtä aikaa. Maksuvälineenä käyvät niin käteinen kuin kortti. Jos maksat käteisellä, pyydämme varautumaan tasarahalla niin voimme helpommin välttää ylimääräistä koskettelua. Tuotteiden hinnat näet alta.

SKEITTILAUTA 60€/50€

Lutakko 30v.-skeittilauta on Statum Skateboardsin tuotantoa ja sen ilmeen on sunnitellut Lutakon graafikko Ville Angervuori. Mustavalkoisen kuvapuolen lukuisat yksityiskohdat on poimittu Lutakon graafisesta ilmeestä vuosien varrelta. Lauta sopii niin seinäkoristeeksi kuin rullilla täydennettynä tottakai myös skeitattavaksi. Kääntöpuolen väri vaihtelee dekin levyden mukaan seuraavasti:

8.0” oranssi

8.125” vihreä

8.25” turkoosi

8.325” keltainen

8.4” ruskea

8.5” kirkkaan vihreä

Mikäli haluat varata laudan ennakkoon, ilmoita viimeistään maanantaina 27.4. nimesi ja haluamasi laudan koko (ylläolevasta listasta) sähköpostitse osoitteeseen raine@jelmu.net. Jos olet Jelmun jäsen, ilmoitathan myös jäsennumerosi ja esitä voimassaoleva jäsenkortti noudon yhteydessä. Normaalihinta 60 euroa, Jelmun jäsenille 50 euroa. Varatut laudat on noudettava Lutakko Pop Up Shopista ti-to 28.-30.4. välisenä aikana.

LUTAKKO ”RECYCLEGRAM” T-PAITA 20€/15€

Musta Lutakko T-paita, jossa on etupuolella valkoinen iso printti. Printissä Lutakon talon sisällä on ns. kierrätys-pentagram eli recyclegram. Sen alla vaakamallinen Lutakko-logo sekä teksti ”Recycling Live Music Since 1990”. Paidan materiaali on 60% kierrätettyä puuvillaa ja 40% kierrätettyä polyesteriä. Unisex-mallista paitaa on saatavilla XS, S, M, L, XL ja XXL -kokoisena. 

LUTAKKO ISO KANGASKASSI 12€/10€

Lutakon ”talo”-logolla varustettua kangaskassi on ns. tavallista kangaskassia paksumpaa kangasta ja leveämpi, joten siinä voi kantaa isommatkin ostokset tai esim. tuhdin nipun vinyylilevyjä. Sangat ovat pitkät eli olalla kanniskelu onnistuu näppärästi.

JELMUN JÄSENYYS 25€

Yleensä Jelmun jäseneksi voi liittyä vain keikkojen yhteydessä, mutta Lutakko Pop Up Shopissa voit käydä liittymässä jäseneksi (tai uusimassa jäsenyytesi) siten että se on voimassa alkaen heti ja näin pääset vaikka saman tien ostamaan jäsenhintaisia lippuja syksyn keikoille. Ilmaista liittymiskeikkaa ei Pop Up Shopissa jäseneksi liittyessä sisälly hintaan, mutta jäsenyysaikaa on jatkettu ja nämä jäsenyydet ovat voimassa vuoden 2021 syyskuun loppuun saakka, normaalin 12kk sijasta.

Kaikkien Lutakko Pop Up Shopissa myytyjen tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Lutakon keikat järjestävälle Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry:lle.

Tervetuloa ostoksille!

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#lutakko