LUTAKON LIPUT NYT MYÖS TIKETISTÄ

Pääsylippuja kaikkiin Lutakon tapahtumiin on nyt myynnissä myös Tiketissä. Lutakon ja Tiketin yhteistyön myötä ennakkolippuja Lutakon keikoille on mahdollisuus ostaa jatkossa vielä keikkapäivänäkin ja maksutavan sekä lipputyypin voi valita useista eri vaihtoehdoista.

Netin lisäksi Tiketti toimii lähes 30:ssä myyntipisteessä ympäri Suomen. Jyväskylässä Tiketti toimii Levykauppa Äxän yhteydessä osoitteessa Väinönkatu 7. Myös kaikilta R-kioskeilta voit käydä noutamassa Tiketin nettikaupassa ostetun ja maksetun lipun.

Perinteisen toimipisteestä tai R-kioskilta noudettavan tai postitse tilattavan paperilipun sijaan sinulla on myös mahdollisuus tulostaa PDF-lippu itse tai voit tilata SMS-lipun matkapuhelimeesi. Maksutapoina nettikaupassa ovat verkkomaksu, luottokortti ja sähköpostilasku. Toimipisteissä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron/Maestro, debit- ja credit-kortit. Lippujen hintoihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksut (alk. 1,5€ /lippu). Tiketissä Lutakon liput ovat myynnissä aina keikkailtaan klo 18 saakka ellei toisin ole mainittu.

Myös Lutakon oma lippukauppa säilyy käytössä Tiketin rinnalla. Jatkossakin voit siis edelleen ostaa lippusi lisäkuluitta osoitteesta www.jelmu.net ja tulla keikalle lippuna toimiva viitenumero mukanasi. Ennakkomyynti Lutakon sivuilla päättyy aina kahta pankkipäivää ennen keikkaa. Jelmun jäsenet saavat kaikki Lutakon keikkaliput alennettuun hintaan. Jäsenhintaiset liput eivät ole saatavilla Tiketin kautta. Entiseen tapaan jätämme kaikille keikoille lippuja myyntiin myös ovelle, vaikka kaikki ennakkoliput olisikin myyty loppuun. Lutakon ovella maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Lutakon keikat Tiketin sivuilla: http://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=lutakko
Tiketti Facebookissa: http://www.facebook.com/tiketti