LUTAKON POP UP -BAARI JA -KAUPPA PALVELEE TÄNÄÄN JA HUOMENNA!

Lutakko avaa ovensa lähes puolen vuoden tauon jälkeen, mutta vain kahdeksi illaksi perjantaina 14.5. ja lauantaina 15.5. klo 18-23. Ilmainen sisäänpääsy (ei edes narikkamaksua)!

Keikkoja ei päästä Lutakossa vielä järjestämään, mutta avataan baari pariksi illaksi. Mielummin myydään juomat pois kuin kaadetaan viemäriin.

Ravintolan lisäksi ollaan myös kauppa. Myynnissä ainakin Lutakko T-paitoja ja vielä muutamat viimeiset Lutakko-skeittidekit. Myös Jelmun jäsenyystarjous on Pop Upissa vielä voimassa eli kun liityt Jelmun jäseneksi Lutakon Pop Upissa 14.-15.5., saat jäsenyyteen muutaman extrakuukauden ja jäsenyytesi on voimassa syyskuun 2022 loppuun (normaali voimassaoloaika 12kk).

Lutakon koko keikkakerros on Lutakko Pop Up Barin ajan anniskelualuekäytössä, joten turvavälien pitäminen onnistuu helposti.

Ns. salin puolella pyörii skriinillä Yläkaupungin Yön YÖ-TV eli voit seurata suorina lähetyksinä muun muassa Asa & Bandin ja Litku Klemetin esiintymisiä. Yläkaupungin Yön (ja YÖ-TV:n) tarkempi ohjelma: https://www.ylakaupunginyo.fi/ohjelma/

Ns. baarin puolella taustamusiikkia vinyylilevyiltä loihtivat DJ:t Art Dictator & Salmelan Muovisorvaamo.

Tervetuloa!