LUTAKON PUOLEN VUODEN TAUKO ON OHI

Syyskuussa rajoitetun kapasiteetin keikoilla mm. Niskalaukaus, Karina, Martikainen, S-Tool, Ylppö, Risto ja Ilta

Elävä musiikki ei ole virrannut Tanssisali Lutakon PA-järjestelmästä yleisön korviin sitten maaliskuun alkupuolen, mutta tänään perjantaina asiaan saadaan vihdoinkin muutos. Avajaisiltana Lutakon lavalle nousee raskaan kotimaisen jyväskyläläisrockin ykkösyhtye Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja huomenna lauantaina tunnelmoidaan Karinan dream popin parissa. Nämä sekä muut syys- ja lokakuun konsertit toteutetaan vastuullisesti 220:n henkilön rajoitetulla kapasiteetilla viranomaisten ohjeistukset huomioiden. Lutakon kapasiteetti normaaliolosuhteissa on 530. Lutakon turvallisuusohjeet löytyvät tämän tiedotteen lopusta keikkalistan jälkeen.

Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet julkaisee Ystävien Talossa -uutuusalbuminsa perjantaina 11. syyskuuta ja samana iltana yhtye juhlii levyä esiintymällä Lutakossa. S-Tool ja Herra Ylppö & Ex julkaisivat Trio Niskalaukauksen ja Karinan tavoin uudet LP:nsä jo keväällä ja soittavat syyskuussa keväältä siirtyneet levynjulkaisukiertueidensa Jyväskylän keikat. Risto-yhtye puolestaan saapuu soittamaan 14:n vuoden takaisen Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa -klassikkonsa alusta loppuun lämmittelijöinään Muuan Mies ja Ninni Forever Band.

Suomalais-saksalainen Ilta muistetaan muun muassa Cheekin ja Pikku G:n jättihiteistä sekä Tähdet, Tähdet -ohjelmasta. Tänään 4.9. lahjakas popmuusikko julkaisi ensimmäisen oman albuminsa ja soittaa sen kunniaksi Lutakossa perjantaina 25. syyskuuta. Illan täydentävät eetu ja Aina, joten koossa on kolmen nuoren jyväskyläläistaustaisen artistin kokoillan kattaus.

Syyskuun ohjelmisto päättyy lauantaina 26.9. samoin kuin se alkoikin eli Timo Rautiaisen ja Trio Niskalaukauksen seurassa. Alkuperäinen konsertti jakautui kahdeksi erilliseksi keikaksi, jotta esiintymiset pystytään toteuttamaan turvallisesti nykyisessä maailmantilanteessa. Tämäniltainen keikka on täynnä, mutta jälkimmäiselle keikalle on vielä jonkin verran lippuja jäljellä, mutta ei valtavasti sillä 220:tä enempää ei lippuja tällekään keikalle myydä.

Lokakuussa Lutakossa kuullaan monenmoista Erja Lyytisen blueskitarasta Cledosin listaykkösräppiin, ja …And Oceansin sinfonisesta black metallista Rinneradion puhallinsoittimilla kuorrutettuun elektroniseen musiikkiin.

Tanssisali Lutakko on juuri nyt ajankohtainen myös Keski-Suomen Museossa viikon kuluttua avautuvan Lutakko 2020 -valokuvanäyttelyn myötä. Lisätietoa näyttelystä museon sivuilla: https://www.jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/nayttelyt-ja-tapahtumat/nayttelyt-nyt/lutakko-2020

Lutakon tulevia varmistuneita rajoitetun kapasiteetin keikkoja:

Pe 4.9. TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS Loppuunmyyty! K18

La 5.9. KARINA 12€/10€ (14€) K18

Pe 11.9. JARKKO MARTIKAINEN & LUOTETUT MIEHET 22€/20€ (25€) K18

La 12.9. S-TOOL 15€/13€ (17€) K18

Pe 18.9. HERRA YLPPÖ & EX 17€/15€ (19€) K18

La 19.9. RISTO - Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa, MUUAN MIES, NINNI FOREVER BAND 14€/12€ (16€) K18

Pe 25.9. ILTA, EETU, AINA 16€/14€ (18€)

La 26.9. TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS 25€/23€ (28€) K18

Pe 2.10. ERJA LYYTINEN 27€/25€ (30€) K18

La 3.10. PAPERI T & KHID 18€/16€ (20€)

Pe 9.10. TBA

La 10.10. M, ARPPA 12€/10€ (14€) K18

Pe 16.10. RINNERADIO, CLEANING WOMEN 13€/10€ (15€) K18

La 17.10. …AND OCEANS, SARAJAS 12€/10€ (14€) K18

Pe 23.10. COSTEE 12€/10€ (14€)

La 24.10. VIIKATE 22€/20€ (25€) K18

Pe 30.10. CLEDOS 14€/16€ (18€)

La 31.10. TBA

Halvempi hinta Jelmun jäsenille. Suluissa ovihinta.

Ennakkoliput: www.jelmu.net ja www.lippu.fi

HUOM: Lippupisteestä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: www.jelmu.net/jelmu-ry/liity-jaseneksi

TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

- Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

- Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

- Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

- Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

- Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

- Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

- Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

- Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

- Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#lutakko