LUTAKON VIIKONLOPUSSA ELKETRONISTA MUSIIKKIA JA BLACK METALLIA

Elektronisia rytmejä ja progressiivista jazzia yhdistelevä Rinneradio esiintyi Lutakossa vuonna 2006 ja seuraavan kerran bändi tunnelmoi ja tanssittaa Lutakossa heti tulevana perjantaina klo 22. Ennen Rinneradiota lavan valtaa kokeellinen siivoojarobottitrio Cleaning Women. Ovet aukevat klo 20 ja Cleaning Women aloittaa klo 20:30 eli kannattaa saapua ajoissa paikalle. Rinneradion musiikin keskiössä on saksofoni tai bassoklarinetti, Cleaning Womenilla itse rakennetut soittimet. Hieno erikoisilta luvassa!

Lauantaina jatketaan vaihtoehtomusiikin parissa, mutta aivan toisella äärilaidalla kun …And Oceans vyöryttää sinfonista black metallia korviemme iloksi. Paikallisväriä iltaan tuo Sarajas ja väri on tässäkin tapauksessa musta. Ovet klo 20 ja soitot klo 21 ja 22. Valomerkki sekä perjantaina että lauantaina klo 00 ja kummatkin illat K18.

Lutakossa konsertit järjestetään turvallisesti ja yhtään altistumis- tai tartuntaketjua ei ole Jelmun tilaisuuksista lähtöisin. Turvallisuusohje luettavissa alempaa keikkalistauksen jälkeen. 

Lutakon tulevia varmistuneita rajoitetun kapasiteetin keikkoja:

Pe 16.10. RINNERADIO, CLEANING WOMEN 13€/10€ (15€) K18

La 17.10. …AND OCEANS, SARAJAS 12€/10€ (14€) K18

Pe 23.10. COSTEE 12€/10€ (14€)

La 24.10. VIIKATE 22€/20€ (25€) K18

Pe 30.10. CLEDOS, PYRYTHEKID 14€/16€ (18€)

La 31.10. BRAINEATERS plays MISFITS, LIVE UNDEAD plays SLAYER 6€/5€ (8€) K18

Pe 6.11. RUUSUT 20€/18€ (22€)

La 7.11. THE HOLY 12€/10€ (14€) K18

Halvempi hinta Jelmun jäsenille. Suluissa ovihinta.

Ennakkoliput: www.jelmu.net ja www.lippu.fi

HUOM: Lippupisteestä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: www.jelmu.net/jelmu-ry/liity-jaseneksi

TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

- Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

- Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

- Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois.

- Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

- Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

- Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

- Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

- Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

- Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

- Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#lutakko