Lutakossa kolmen kovan kotimaisen viikko: Sonata Arctica, SMG ja Lapko

Tällä viikolla Lutakossa tarjolla heviä, folkpoppia ja vaihtoehtorockia kotimaisin voimin. Suosi suomalaista, tule keikalle!

To 20.9. SONATA ARCTICA
Melodisen heavyn suuriin nimiin niin meillä kuin muuallakin lukeutuva Sonata Arctica kiertää keväällä julkaistun ”Stones grow her name” -levyn tiimoilta ja pysähtyy monen onneksi myös Lutakossa. Bändi nähtiin meillä viimeksi 1,5 vuotta sitten ja myi tuolloin liput loppuun. Kovasti näyttäisi siltä että samaan päästään tälläkin kertaa. Tiketillä jäljellä enää muutamia kymmeniä ennakkolippuja. Muutama kymmenen lippua jätetään myös keikkaillaksi ovimyyntiin. Ovet auki klo 20, keikka klo 22.

HUOM: Sonata Arctica jakaa nimikirjoituksia torstaina klo 16 Levykauppa Äxässä, jossa myös bändin levyjä tarjoushinnoin, muun muassa mainittua uusinta albumia edullisesti. Kannattaa siis pyörähtää myös Väinönkatu 7:ssä iltapäivällä.
{page_2}221
http://www.tiketti.fi/Sonata-Arctica-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17142
www.facebook.com/events/279484762162079/

Pe 21.9. SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
SMG:n ystäville herkkua tarjoilee itse SMG! Takuuhyvä keikkakokemus tiedossa jälleen. Scandinavian Music Group on saavuttanut jo kunnioitettavan 10 vuoden iän mikä on kolmen vuoden verran enemmän kuin mitä esimerkiksi usein tämän yhtyeen yhteydessä mainitun Ultra Bran ura kesti.
{page_2}226
http://www.tiketti.fi/Scandinavian-Music-Group-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17144

La 22.9. LAPKO, NANCY
LOVE! Lauantaina on rakkautta ilmassa kun Suomen vaihtoehtorockbändien terävimmässä kärjessä paikkansa vakiinnuttanut Lapko (ja Ville Maljan tiukka takamus!) nähdään Lutakon lavalla. Lapkolle lavan lämmittää paikallinen Nancy, jonka upea biisi ja upea musiikkivideo kannattaa tarkistaa täältä: http://www.youtube.com/watch?v=PyHgyNhWhN0. Nancy oli Lapkon mukana jo kesäkuun alussa Tavastialla LOVE -albumin julkaisukeikalla.
{page_2}219
http://www.tiketti.fi/Lapko-Nancy-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17146