Lutakossa perjantaina BILEET ja lauantaina BILEET!

Tänä viikonloppuna ei rockklubimme ohjelmassa ole yhtään rockmusiikkia, vaan sehän ei menoa latista, päinvastoin! Perjantain bileet tarjoaa CY-kollektiivi Liljan Loiston (Yona, Puppa J...) ja Soul Valpio Bandin johdolla. Lauantain bailuista vastaavat The Royalties Of Sound DJ:t.

Pe 26.10. LILJAN LOISTO, SOUL VALPIO BAND


Perjantaina Tanssisali Lutakossa bailataan sielukkaissa maisemissa, kun balkanrytmien, jamaikalaisvaikutteiden, jazzin, funkin, soulin ja hiphopin ilosanomaa suomalaiseen rehelliseen henkeen teille tulkitsevat Liljan Loisto ja Soul Valpio Band. Tukemassa heitä ovat nuo grooven lähettiläät, CY DJ:t ja paikalliset katutanssijat kera Suomen parhaan yleisön!

Milloin viimeksi olet ollut rehdeissä jameissa? Tänä iltana se on todellista! CY:n bileissä on totuttu vapauteen ja improvisaatioon. Mitä vain voi tapahtua ja jotain voi myös sattuakin. Encoretakuu!!

Liljan Loisto: Yona (laulu), Puppa J (laulu & kitara), Matti Pitkänen (viulu & mandoliini), Kim "Kasio" Rantala (urku & haitari), Tatu Rönkkö (lyömäsoittimet), Antti Kivimäki (kontrabasso)

Soul Valpio Band: Soul Valpio (laulu ja räpit), Heini Ikonen (laulu ja viulu), Tomi Saikkonen (rummut), Petri Jaakonaho (bassot), Lauri Kallio (kitara ja laulu), Johannes "Ohjus" Sarjasto (saksofoni ja poikkihuilu), Jarkko Niemelä (trumpetti)

{page_2}246
http://www.tiketti.fi/Liljan-Loisto-Soul-Valpio-Band-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17396
http://www.facebook.com/events/286887814750724

 

La 27.10. KILL THE LIGHTS CLUB NIGHT

Suomen uudet yöelämän kuninkaalliset, The Royalties Of Sound deejiit tuovat lokakuussa klubikiertueensa omaan kotikaupunkiinsa Jyväskylään! 'Kill The Lights' klubikiertue rantautuu Lutakon Tanssisalille launataina ja kostea tunnelma ja mahtava bilemeininki on taattu! Valot sammutetaan ja bileet startataan klo 20:00! Reivit loppuvat klo 02:00! HUOM: Ei anniskelua.
{page_2}245
http://www.tiketti.fi/Kill-The-Lights-Club-Night-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17397
http://www.facebook.com/events/352799504805845/