Lutakossa tällä viikolla IIRIS (EST), OLAVI UUSIVIRTA, KHUDA (UK), RED ELEVEN...

Lutakon keikkakausi starttasi komeasti viime viikonloppuna ja tällä viikolla jatketaan neljällä keikalla, joista peräti kolme on ilmaisia Jelmu ry:n jäsenille! Ulkomaisia vieraita on ohjelmassa kaksi.

Ke 12.9. IIRIS (EST)
Viron uutta pop-sukupolvea edustava Iiris aloittaa Suomen klubirundinsa Jyväskylästä. Keväällä kehutun debyyttialbuminsa ”The Magic Gift Box” julkaissut keijukainen ihastutti kesän aikana muun muassa Provinssissa, Ilosaaressa ja Jurassicissa. Liput Lutakon keikallE vain 8 euroa ja Jelmun jäsenet ilmaiseksi. Soittoaika klo 22.
{page_2}232
http://www.tiketti.fi/Iiris-EST-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17130

To 13.9. KHUDA (UK)
Englantilainen kahden miehen post rock -yhtye Khuda nähtiin Lutakossa ensimmäisen kerran vuosi sitten ja koska bändi oli hyvä, haluttiin heidät Lutakkoon myös tämän syksyn Euroopan kiertueellaan. Tämä ilta toteutetaan hieman intiimimmin Lutakon baarin puolella. Siksi ikäraja 18 vuotta. Tällekin keikalle Jelmun jäsenille ilmainen sisäänpääsy ja muiltakin perimme pääsylipusta vain vitosen. Keikka klo 22.
{page_2}207
http://www.tiketti.fi/Khuda-UK-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17132

Pe 14.9. RED ELEVEN, NO SIGN OF LIFE, JIMMY WASTED
Perjantain ohjelmassa paikallista rock/metal-osaamista kolmen bändin voimin. Red Eleven julkaisi juuri debyyttisinglensä, No Sign Of Life kävi keikkareissulla Englannissa ja Jimmy Wasted valmistautuu albumin äänityksiin. Koko paketti 5€, tai vaihtoehtoisesti 0€ mikäli olet jo liittynyt Jelmun jäseneksi.
{page_2}220
http://www.tiketti.fi/Red-Eleven-No-Sign-Of-Life-Jimmy-Wasted-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17140

La 15.9. OLAVI UUSIVIRTA, ANTTI LAINAS
Lauantaina Lutakon kaupunginosa juhlii 100-vuotista olemassaoloaan. Tanssisali Lutakko osallistuu juhlintaan järjestämällä konsertin, jossa nähdään kaksi hienoa nuorta kotimaista pop/rock-lauluntekijää yhtyeineen. Olavi Uusivirtaa ei olekaan Lutakossa nähty sitten vuoden 2008. Paljon on tapahtunut sitten edellisen visiitin, levyjäkin on plakkarissa jo useampi, niistä tuoreimpana keväällä julkaistu ”Elvis istuu oikealla”. Keväällä levynjulkaisukerhoon liittyi myös jyväskyläläinen Antti Lainas albumillaan ”Silloin oli sunnuntai”. 8 eurolla sisään, Jelmun jäsenet 5:llä.
{page_2}218
http://www.tiketti.fi/Olavi-Uusivirta-Antti-Lainas-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17141