Lutakossa viiden keikan viikko: grindiä, indietä, folkia, räppiä, sketsejä...

Tällä viikolla Lutakossa tapahtuu joka päivä keskiviikosta sunnuntaihin. Huh-huh!

Ke 26.9. BARREN WOMB (NO), FORRÆDERI, HÄVITYS, PSYKOPAATOS
Norjalaiset ja jyväskyläläiset grindcore/hardcore-ryhmät ottavat toisistaan mittaa pimeässä syyskuun illassa. Tuleeko maailmanloppu vai kuulostaako vain siltä? Soittoajat klo 20:45, klo 21:15, klo 22:00 ja klo 22:45 eli jos torstaipäivä koskaan koittaa, ehdit nukkua ihan hyvät unet ennen töihin tai kouluun menoa. Jäsenet ilmaiseksi ja muutkin sisään vitosella eli melkein ilmaiseksi!
{page_2}206
http://www.tiketti.fi/Barren-Womb-NO-Forraderi-NO-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17147

To 27.9. SATELLITE STORIES
Tanssittavaa indierockia Suomen Oulusta. Eipä uskoisi, on niin kansainvälisen kuuloista matskua! Tätä olet saattanut tietämättäsi tai tietäen tanssia yökerhon tanssilattialla. EP julkaistiin Japanissa alkuvuodesta ja vihdoin viime viikolla julkaistiin bändin musiikkia myös Suomessa debyyttialbumillisen verran. Tämä ilta vietetään hieman intiimimmin Lutakon pienellä (baarin) puolella. K-18 ja liput 0€ tai 5€!
{page_2}214
http://www.tiketti.fi/Satellite-Stories-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17149

Pe 28.9. EVA & MANU
Suomalais-ranskalainen folkduo Eva & Manu ei olekaan duo! Nimittäin Lutakon levynjulkkarikeikalla mukana kokonainen bändi! Eva on kotoisin Jyväskylästä, joten tässä ollaan vähän niinkuin kotikentällä. Eva & Manu on aiemmin vetänyt Jyväskylässä pienemmät paikat täyteen lukuisia kertoja, joten suosion myötä on aika tehdä se ensimmäinen Lutakon keikka. Taas siis saavutetaan yksi etappi maailmanvalloituksessa. Ja sinulla on mahdollisuus olla todistamassa sitä ostamalla lippu ja saapumalla paikalle!
{page_2}230
http://www.tiketti.fi/Eva-and-Manu-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17150

La 28.9. JULMA HENRI & RPK
Peräti neljä vuotta on kulunut Julma Henrin edellisestä Lutakon ja Jyväskylän keikasta. Jo on aikakin uudelle tulemiselle. Suomiräpin klassikoksi nousseen Al-Qaida Finlandin jälkeen on Henri saattanut levykauppoihin useammankin kovan luokan julkaisun, niistä tuoreimpana kesällä julkaisu Euro Crack EP. Levyn tuhdit taustat on loihtinut RPK (eli Roope K eli KoksuKoo), joka myös Lutakossa Henrin mukana. Ennen ja jälkeen keikan levymusiikista vastaavat DJ:t Kimmoko & Hoto. Levyt soi klo 20 alkaen, live noin klo 23:30.
{page_2}208
http://www.tiketti.fi/Julma-Henri-and-RPK-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17151

Su 30.9.  JUSTIMUSFILMS, NOST3 & PROTRO
Youtubesta miljoonine katselukertoineen ja pian myös omasta TV-ohjelmastaan tunnettu supersuosittu Justimusfilms ottaa Tanssisali Lutakon haltuun sunnuntaina. Luvassa sketsejä ja räpäytystä. Lämppärinä nähdään niin ikään kovassa nost33ssa oleva Nost3 & Protro. Huomioithan llan poikkeusjärjestelyt: Ovet avataan jo klo 17 ja ensimmäinen esiintyjä klo 18:30. Keikan jälkeen Justimusfilmsin pojat ovat luvanneet jakaa nimmareita halukkaille. Ilta on ohi noin klo 22 mennessä. Alkoholia ei tämän keikan yhteydessä myydä, mutta baarimme palvelee kaikenikäisiä limun ja kaffen ostajia.
{page_2}216
http://www.tiketti.fi/Justimusfilms-Nost3-and-Protro-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/16273