MANIC STREET PREACHERS, DISCO ENSEMBLE, POETS OF THE FALL JA PARIISIN KEVÄT LUTAKONAUKIOLLA

Jelmun jäsenille Sataman Yön pääsyliput etuhintaan

Image title

Tanssisali Lutakon naapurissa Lutakonaukiolla perjantaina 15.6. järjestettävän Sataman Yö -tapahtuman pääesiintyjä on brittirockin suurnimi Manic Street Preachers. Parin välivuoden jälkeen paluun tekevän tapahtuman muita esiintyjiä ovat uransa viimeisen Jyväskylän festivaalikeikan soittava Disco Ensemble, kansainvälisestikin menestynyt Poets Of The Fall sekä viimeksi joulukuussa loppuunmyydylle Lutakolle esiintynyt Pariisin Kevät.

Kantaaottavista sanoituksista tunnetun walesilaisen rockyhtye Manic Street Preachersin tunnetuimpia kappaleita ovat ”If You Tolerate This Your Children Will Be Next”, ”A Design For Life” sekä ”Motorcycle Emptiness”. Yhtye on 30-vuotisen uransa aikana julkaissut 13 albumia, joista viimeisin ”Resistance Is Futile” julkaistiin huhtikuussa.

Sataman Yötä tuottava N.C.D. Production Oy on samana viikonloppuna Jyväskylässä järjestettävän luonnonsuojelubiologian konferenssi ECCB:n yhteistyökumppani, ja sitoutuu tuottamaan tapahtuman rasittamatta ympäristöä tai aluetta tarpeettomasti. Sataman Yössä painotetaan kaikissa valinnoissa tänä vuonna ympäristöystävällisyyttä.

Tapahtuman 47 euron hintaiset ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Jelmu ry:n jäsenet saavat lipuista tuntuvan alennuksen, jäsenhinta on 41,50 euroa. Etuhintaiset liput pääset ostamaan osoitteesta www.tiketti.fi/tarjous. Avautuvaan kenttään syötetään koodi ”jelmumanics”. Voimassa oleva Jelmun jäsenkortti on esitettävä tapahtumassa lipuntarkistuksen yhteydessä. Etuhintaisten lippujen ostorajoitus 1 lippu/asiakas. Mikäli et vielä ole Jelmun jäsen tai jäsenkorttisi on vanhentunut tai vanhenee ennen kesäkuuta, on Lutakossa vielä kaksi keikkaa, joiden yhteydessä voit jäsenyytesi uusia ennen Manic Street Preachersin keikkaa: Lasten Hautausmaa sekä Sister Disaster lauantaina 12.5. ja Mokoma perjantaina 1. kesäkuuta. Lisätietoa Jelmun jäsenyydestä ja jäseneksi liittyminen netissä: http://www.jelmu.net/liity-jelmun-jaseneksi

www.satamanyo.fi

www.tiketti.fi/satamanyo

www.lippu.fi/satamanyo