Melrose 22

pe 3.2.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Melrose

Soittoaika: 22

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Hiljattain Melrose palasi vuosikymmenen tauon jälkeen studion uumeniin ja yhtyeen uusi, seitsemäs albumi Got It Made julkaistiin 6.2.2015. Albumin tuottajina toimivat Tokelan itsensä lisäksi Lauri Eloranta (Damn Seagulls, Pää Kii) ja Miikka Paatelainen (Scandinavian Music Group, The Latebirds & Kerkko Koskinen Kollektiivi). Levy-yhtiönä toimii Fullsteam Records.

Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän I’ll Let You Know -singlen. ”Tässä biisissä on sopivasti Cissee ja vähän Agentsia, eli aika paljon härmää ollakseen meidän. Mut hyvä näin!” Tokela summaa.

Melrose on:

Tokela, laulu & kitara

Jami, rummut

Roger, basso

Diskografia / studioalbumit:

Melrose (1986)

Another Piece of Cake (1987)

Full Music (1990)

Rock My World (1993)

Trio (1996)

It’s in the Bag (2002)

Got It Made (2015)

The Best of Melrose (2004, kokoelma)