Mercury Circle 22 , Oblivion Beach 21

to 28.4.
19-23
K-18

HUOM: Ajankohta muuttunut 18.12.2021 -> 28.4.2022. Alkuperäiselle keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Mercury Circle

Soittoaika: 22

Oblivion Beach

Soittoaika: 21

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 9.2.2022. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.


*****

ODOTETTU MERCURY CIRCLEN DEBYYTTIALBUMI JULKAISTIIN PERJANTAINA 8.10.

Yhtye nähdään joulukuussa Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä

----------------------------------------------------------

"A wonderful piece of art that swings perfectly between gloom and romance!"

Metal Hammer, DE (6/7)

"Desolation and despondency never felt so good!"

Powerplay, UK (9/10)

"Killing Moons is a unique listening experience, which enchants with breathtaking soundscapes!"

Metal-heads.de (9/10)

-------------------------------------------------------

Tumman puhuvaa metallia ja elektrosoundeja sekoitteleva Mercury Circle julkaisi 8. lokakuuta debyyttialbuminsa "Killing Moons".

”Alkuperäinen ideani oli, että tämä albumi on tavallaan portti pois täältä; jotain mikä avaisi kuuntelijalle reitin pois jokapäiväisestä elämästä jonnekin missä olisi vapaa kaikesta stressistä, surusta, koronasta tai mistä vain maallisista huolista.

Olen tottunut aina soittamaan levyni ensimmäisenä muusikko-isälleni, mutta Alzheimer on siirtänyt hänet toiseen tavoittamattomaan maailmaan. Aiemmin, kun hän vielä pystyi puhumaan kontaktin luominen onnistui helpommin puhumalla ajoista jolloin hän oli vielä nuori muusikko, mutta nykyhetki, lähivuodet ja vuosikymmenet olivat hahmottomia. “Moons” sanaa käytetään myös ajan määreenä ja tässä tapauksessa tuo aika on muuttunut tuhoavaksi voimaksi itseään kohtaan. Jokainen uusi päivä poistaa muistoja eletystä elämästä. Samalla mietin usein, että missähän maailmoissa isäni heiluu nyt, kun hän on tavallaan vapaa tästä meidän maailmastamme. Avaruudessa ehkä laserpyssyn kanssa tekee tuhojaan tai sitten seikkailee henkimaailmoissa.

Tämä levy ei ole kuitenkaan mikään surutyö vaan enemmänkin elämän juhlimista vapaana ja mielikuvitus auki sekä kiitollisuuden osoitus tärkeimmälle mentorilleni - sekä toivottavasti pieni toivon ja valon pilkahdus isäni lähipiirille ja kaikille heille, jotka tekevät sitä raskainta päivittäistä työtä sairaiden läheistemme kanssa”, kertoo säveltäjä-sanoittaja Jaani Peuhu.

Yhtye nähdään joulukuussa minikiertueella Tampereen Klubilla, Jyväskylän Lutakossa sekä Helsingin Tavastia-klubilla. Liput keikoille ovat myynnissä kunkin paikan normaaleissa myyntikanavissa.

Tunnelmallista ja tummaa musiikkia luova Mercury Circle on multi-instrumentalisti Jaani Peuhun uusin yhtye. Peuhu on tunnettu myös pitkän linjan tuottajana sekä hänet on viime vuosina nähty myös Swallow The Sunin ja Hallattaren riveissä soittajana. Mercury Circlen nimekkääseen kokoonpanoon kuuluu lisäksi Jussi Hämäläinen (mm. Hanging Garden), Juppe Sutela (To/Die/For), Ande Kiiski (Rytmihäiriö) ja Jaska Raatikainen (Children Of Bodom). Mercury Circle yhdistelee musiikissaan synth/electro wavea, goottirockia ja dark metallia.

Maailman suurimpiin metallimusiikin erikoislehtiin lukeutuva Metal Hammer UK listasi loppuvuodesta 2020 Mercury Circlen ”yhtyeeksi joita kannattaa seurata 2021”. Kotimainen Inferno-lehti sanoi arviossaan Mercury Circlen musiikin olevan "lupaavinta kotimaista musiikkia vähään aikaan".

Killing Moons minitour 2021

Ke 15.12.2021 Klubi, Tampere

La 18.12.2021 Lutakko, Jyväskylä

Su 19.12.2021 Tavastia, Helsinki

music.nobledemon.com/moons


Lutakossa illan avaa Oblivion Beach:


Doomrock / melancholic metal from Finland since 2018. Debut album "Cold River Spell" out on October 16th 2020 via Schwarzdorn Production!

Kati K - vox, keys

Kristian KXP - guitars

Mika Laine - guitars

Karita Kivioja - bass

Timo Ruunaniemi - drums


KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ LUTAKOSSA LA 4.12. ALKAEN

Ota mukaasi: koronapassi JA henkilöllisyystodistus JA keikkalippu!

HUOMIO! Keski-Suomen koronarajoitukset muuttuvat lauantaina 4.12.2021. Tämän johdosta Lutakon kaikissa tapahtumissa tulee toistaiseksi käyttöön koronapassi. 

Ilman koronapassin käyttöönottoa keikat jouduttaisiin perumaan eli rajoitusten puitteissa niiden toteuttaminen ei olisi mahdollista.

Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle kaikille 16 vuotta täyttäneille. Tarkastamme henkilöllisyystodistuksen koronapassin luennan yhteydessä. Myös alle 16-vuotiaiden tulee varautua todistamaan ikänsä, nuorilta hyväksymme todistukseksi myös kuvattoman kelakortin tai vanhentuneen passin.

Saavuthan ajoissa, sillä jonotus saattaa kestää normaalia pidempään. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Kunkin tapahtuman aikataulut löytyvät osoitteesta www.jelmu.net