Mokoma 22

la 3.4.
20-02
K-18

LOPPUUNMYYTY!

HUOM: Uusi päivämäärä = la 3.4.2021

Esiintyjät:

Mokoma

Soittoaika: 22

Aiemmille keikoille (4.4.2020 ja 28.10.2020) ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 18.11. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.


***

Suomalainen metallisuuruus Mokoma julkaisee 21. helmikuuta 2020 uuden Ihmissokkelo-nimeä kantavan albumin. Levy on yhtyeelle jo yhdestoista. Albumin ensimmäinen single on tuplajulkaisu; digisinkulta löytyy kaksi kappaletta, ensimmäinen single Syyttävä sormi sekä bonusraita Laske hiljaa mielessä sataan. 

 

”Levyn ensimmäiseksi maistiaiseksi Syyttävä sormi on kaikesta rajuudestaan huolimatta puhdistava. Sen perään sopii hästäkit blessed, lifeisgood, nevergiveup ja videoon jopa bff, mutta aivan yhtä hyvin siihen sopii risuaidaton keskisormen näyttely joka ilmansuuntaan. Syyttävä sormi poikki #riksraks”

- Marko Annala, Mokoma