Mouhous 22 , Heviteemu 21

la 2.4.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Mouhous

Soittoaika: 22

Heviteemu

Soittoaika: 21

MOUHOUS ENSIMMÄISELLE LUTAKON HEADLINER-KEIKALLEEN HUHTIKUUSSA!

Alun perin jyväskylästä ponnistava Mouhous on lukuisia kertoja täyttänyt kotikaupunkinsa yökerhot, mutta saapuu vasta nyt uransa ensimmäiselle omalle keikalle legandaariselle Lutakko-klubille. Tämä on merkkitapaus, jota et halua missata! Lutakossa bändin live-energian pääsevät todistamaan kaikenikäiset kuulijat! (Rajattu anniskelualue palvelee täysi-ikäisiä)

Mouhous nousi Suomen virallisen albumilistan kärkikolmikkoon esikoislevyllään ”I Hate Mouhous”. Monakon, Valentinin ja Van Hegenin muodostama kokoonpano on rikkonut pitkäsoitolla platinarajan, hiteillä kuten Äänii, Frendi, Poikien vessa, Valvon ja Likaset Vansit. Yli vuoden Suomen virallisella albumilistalla pysynyt ”I Hate Mouhous” toi yhtyeelle peräti neljä Emma-ehdokkuutta. Kolmikon rakettimaisesta suosiosta käy todisteena myös levyjulkkarit, jotka villitsivät lähes täyden The Circuksen ainutlaatuiseen hurmokseen.

Mouhous levyttää Warner Music Finlandin alaiselle Etenee Records -levymerkille, jonka muihin artisteihin lukeutuvat kiinnitykset costeesta Vesalaan. Yhtyeen juuret ovat ehdottomasti rap-musiikissa, mutta anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myöskään muista genreistä. Sen seurauksena Mouhous on yhdistelmä punk-henkistä asennetta, modernia tuotantoa sekä taitavaa, toisistaan poikkeavaa riimittelyä.