NÄE BAD RELIGION, HALOO HELSINKI!, MICHAEL MONROE JA MONET MUUT JURASSIC ROCKISSA – JELMUN JÄSENILLE LIPPU ETUHINTAAN!

Yhdestoista Jurassic Rock juhlitaan Mikkelissä 4.-6. elokuuta ja Tanssisali Lutakon keikat järjestävä Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry on jälleen mukana toteuttamassa festivaalia. Jurassic Rockin pääesiintyjä on yhdysvaltalainen punk rock -legenda Bad Religion, jonka ohella kansainvälistä väriä tapahtumaan tuo loppuunmyydylle Lutakolle viimeksi viime vuonna esiintynyt ruotsalainen Pain. 

Mikkelissä, vain reilun 100 kilometrin päässä Jyväskylästä, on mahdollisuus nähdä myös useita kotimaisia huippuartisteja, sellaisiakin joita ei tänä vuonna Lutakossa nähdä kuten Haloo Helsinki!, Michael Monroe ja Vesala. Keskisuomalaista musiikkiosaamista Jurassicissa edustavat paluun tehnyt Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus sekä Steve’n’Seagulls.

Jurassic Rock ei ole vain pelkkää musiikkia. Erityisesti festivaalin leirintäalueen tapahtumatelttaan ja sen läheisyyteen keskittyvä alueohjelma tarjoaa monenlaista viihdettä vesisodasta öljypainiin ja joogasta bingoon. Myös pöljät, vielä julkistamattomista lajeista koostuvat Juralympialaiset ovat ohjelmassa.

Festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä Jurassicin nettisivuilla www.jurassicrock.fi, josta pääset tarkastamaan myös aikataulun ja muut infot.  Lippuja myyvät myös Lippupiste ja Tiketti. Mikäli olet Jelmun jäsen, pääset ostamaan suosituimman lipputyypin eli kahden päivän (pe-la) lipun muita edullisempaan 69 euron hintaan (normaalihinta alk. 79 euroa) tästä linkistä: www.jurassicrock.fi/liput/jelmu

JURASSIC ROCK 2017

Kenkäveronniemi, Mikkeli

Perjantai 4.8. : (portit auki klo 16:30)

Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast

Lauantai 5.8. : (portit auki klo 13:30)

Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve ’n Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat

Sunnuntai 6.8. (Jurassic Piknik) : (portit auki klo 13:00)  

Juha Tapio, Mikko Kuustonen

Liput ja lisätiedot: www.jurassicrock.fi

Liput Jelmun jäsenille: www.jurassicrock.fi/liput/jelmu

Image title