Olavi Uusivirta 22 , Jere Valkonen 20:30

pe 3.3.
20-02

LOPPUUNMYYTY!

Esiintyjät:

Olavi Uusivirta

Soittoaika: 22

Jere Valkonen

Soittoaika: 20:30

OLAVI UUSIVIRTA VALLOITTAA LUTAKON KAHTENA ILTANA MAALISKUUSSA!

Pe 3.3.2023 Ei ikärajaa / Rajattu anniskelualue K18

La 4.3.2023 Ikäraja K18

Ennakkoliput alk. 30€ (Jelmun jäsenet 29€) myyntiin pe 28.10. klo 10 www.jelmu.net & www.lippu.fi

Palkittu laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta esiintyy kevään 2023 aikana eri puolilla Suomea uuden Pieni kuolema -albuminsa tiimoilta! Tähän mennessä tuoretta pitkäsoittoa on päässyt fiilistelemään livenä ainoastaan kahdella loppuunmyydyllä julkaisukeikalla syksyllä 2022. Nyt levy herää henkiin maamme maineikkaimmilla klubeilla.

Uusivirta yhtyeineen tunnetaan vastustamattomasta liveshowstaan, jonka kulmakivinä toimivat armoton energialataus ja koko nelikon liekehtivä soitto. Bändin riveissä vaikuttavat rumpali Olli Krogerus, basisti Jaakko Kämäräinen sekä Pieni kuolema -levyn tuottajanakin häärinyt kitaristi Timo Kämäräinen. Uutukaisen lisäksi katalogista löytyy jo entuudestaan kahdeksan studioalbumin edestä rakastettuja hittejä kuten Kultaa hiuksissa, Me ei kuolla koskaan, Kesäyön uni, Ollaanko tämä kesä näin? ja On niin helppoo olla onnellinen.

Lutakon illan avaa Jere Valkonen. Jere Valkonen on jyväskyläläinen lauluntekijä, jonka musiikissa coheniaaninen folk, Twin Peaks ja The Beatles kolaroivat. Valkosen laulut uivat tiedollisen ja tiedottoman raja-alueella, universumin hyhmäisiä pohjavirtoja haeskellen. Valkosen debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2020 ja se sai osakseen radiosoittoa sekä kiittäviä arvioita musiikkimedioissa. Tällä hetkellä hän työstää toista levyään ja esiintyy Lutakossa kera ylivoimaisen yhtyeensä, johon kuuluvat Riku Haapala, Henry Lightfoot, Matti Mikkola ja Mathias Hermansson.