Paperi T & Khid 22

la 3.10.
20-02

HUOM: Paperi T & Khid konsertti siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi ajankohta on la 3. lokauuta. Peruuntuneelle 11.4. keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle keikalle. 

Esiintyjät:

Paperi T & Khid

Soittoaika: 22

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 31.5. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

*****

PAPERI T & KHID JULKAISEVAT YHTEISALBUMIN MAALISKUUSSA JA ESIINTYVÄT LUTAKOSSA HUHTIKUUSSA

 

Onnittelut ja osanotot!

 

Paperi T & Khid julkaisevat perjantaina 20.3. HBD RIP -nimeä kantavan yhteisalbumin. Albumin avausraita Kolari on nyt julkaistu.

 

HBD RIP on toinen yhteisalbumi artisteilta. Paperi T:n ja Khidin vuonna 2013 julkaistu Ex ovis pullus non natis serò fit ullus -vinyyli EP muodostui julkaisunsa jälkeen keräilyharvinaisuudeksi, ja vihdoin seitsemän vuoden jälkeen artisteilta saadaan kuulla taas yhteistä musiikkia, tällä kertaa kokonaisen albumin verran. 

HBD RIP -vinyyli on nyt ennakkomyynnissä.

 

Maaliskuussa julkaistavan albumin myötä Paperi T & Khid tekevät huhtikuussa klubikiertueen ja kesällä kaksikko nähdään useilla festarilavoilla.

 

Artistit somessa:

 

Paperi T

Facebook: www.facebook.com/PaperiTee

Instagram: www.instagram.com/henripulk

 

Khid

Facebook: https://www.facebook.com/krdlkk/

Instagram: https://www.instagram.com/krdlkk/