Pelle Miljoona Oy 22

ti 30.4.
20-02
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Esiintyjät:

Pelle Miljoona Oy

Soittoaika: 22

PELLE MILJOONA OY VAPPUAATTONA LUTAKKOON!

Kasassa se legendaarisin kokoonpano: Pelle Miljoona, Andy McCoy, Sami Yaffa, Ari Taskinen ja Tumppi Varonen. Liput myyntiin pe 1.3. klo 10

Helsingin jäähalliin tammikuussa päättynyt Pelle Miljoona Oy:n menestyksekäs 40-vuotisjuhlakiertue ei monen ihmetykseksi poikennut lainkaan Jyväskylään. Tilanne korjataan vappuaattona 30.4., kun bändi saapuu Tanssisali Lutakkoon vuoden 1980 alkuperäiskokoonpanossaan: Pelle Miljoona (laulu, rummut), Andy McCoy (kitara), Sami Yaffa (basso), Ari Taskinen (koskettimet) ja Tumppi Varonen (laulu, rummut). 

Tämä kokoonpano levytti Moottoritie on kuuma -albumin, joka on on suomirockin kaikkien aikojen merkkiteoksia. Marraskuussa 2018 yhtye julkaisi myös viisi uutta kappaletta käsittävän Anna soihtusi palaa -EP:n.

Lutakko ei ole mikään jäähalli, joten mukaanpääsynsä kannattaa varmistaa heti perjantaina 1.3. klo 10, kun ennakkoliput tulevat myyntiin Jelmun verkkosivuilla ja Lippupisteessä. Lutakon ohella Pelle Miljoona Oy soittaa vain kourallisen klubikeikkoja touko- ja elokuussa.