POISONBLACK feat. JP Leppäluoto 21

to 28.9.
19-23
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Escapexstacy 20th anniversary

Esiintyjät:

POISONBLACK JUHLAKEIKOILLE SYYSKUUSSA
 
Oululaislähtöinen metalliyhtye Poisonblack tekee syyskuussa lyhyen paluun yhdessä JP Leppäluodon kanssa debyyttialbuminsa ”Escapexstacyn” 20-vuotisjuhlien kunniaksi. Perjantaina 22. syyskuuta Oulusta käynnistyvä minikiertue nähdään lisäksi Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy tiistaina 28. helmikuuta keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.
 
Keikoilla kuullaan Escapexstacy -albumi kokonaisuudessaan ja lisäksi kattava otos kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. ”Pari vuosikymmentä vierähtäny siitä, kun eka purasu julkaistiin. Useita levyjä, kiertueita jne. Vielä kerran ukkojen kanssa bussiin ja mikä hienointa, JP on mukana. Hän oli iso osa sitä, että meidän ura lähti käyntiin. Tervetuloa keikoille!”, avaa yhtyeen kitaristi-laulaja Ville Laihiala. 
 
Vuonna 2000 perustettu Poisonblack julkaisi aktiivisen uransa aikana kuusi studioalbumia. Lauluvastuun syyskuun keikoilla jakavat alunperin Escapexstacy -albumilla laulanut JP Leppäluoto ja sen jälkeisillä levyillä lauluun siirtynyt Ville Laihiala. JP:n ja Villen lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut).
 
POISONBLACK feat. JP Leppäluoto
”ESCAPEXSTACY 20th ANNIVERSARY”
 
Pe 22.09. OULU Kantakrouvi
To 28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko
Pe 29.09. TAMPERE Olympia
La 30.09. HELSINKI On The Rocks