Rane Rautiainen & Paha Kaksonen plays Rajuilma 22 , R.O.C.K. 21

la 14.11.
20-01
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Lauantaina 14.11.2020 juhlitaan kaksia kolmekymppisiä. Tanssisali Lutakon ensimmäisessä klubi-illassa 15.11.1990 pääesiintyjänä oli juuri debyyttialbuminsa julkaissut Rajuilma. (Lämmittelijänä soitti samaten jyväskyläläinen R.O.C.K., historiankirjoihin merkittäköön.)

Päivää vaille tasan 30 vuotta myöhemmin Tanssisali Lutakossa kuullaan teemaan sopivasti Rajuilman musiikkia, kun lavalle nousee Rane Rautiainen & Paha Kaksonen.

Rajuilman ex-solistin ja Pahan Kaksosen yhteistyö alkoi syksyllä 2016 Tanssisali Lutakossa soitetusta erikoiskeikasta, jolla kuultiin Rajuilman albumi kokonaisuudessaan.

Nyt sama konsepti uusitaan vielä kerran pyöreiden vuosien kunniaksi. Ensin kokoonpano aikoo lämmitellä itse itseään soittamalla muutaman näytteen verran uudempaa materiaaliaan, sen jälkeen yleisölle tarjoillaan 30-vuotias suomalaisen raskaan rockin klassikkolevy "Rajuilma", sekä jos yleisö pyytää nätisti, encorena annos muita Rajuilma-klassikoita.

Keikalla on mukana erikoisvieraana Rajuilman alkuperäinen kosketinsoittaja Petri "Bona" Ekari.

Rane Rautiainen & Paha Kaksonen on julkaissut syksyn 2016 jälkeen kaksi albumia (Rane Rautiainen & Paha Kaksonen, 2018 ja Vanhan kehnon kehtolauluja, 2020). Bändin keikoilla on kuultu ja kuullaan jatkossakin myös runsaasti Rajuilman musiikkia.

Rajuilman rosoinen tarina on kerrottu syksyllä 2017 Docendo-kustantamon julkaisemassa "Rautaratsun selässä - Rajuilman nousu, uho ja tuho" -kirjassa. 1980-90-lukujen taitteessa Jyväskylän kohutuimman bändin titteliä kantaneen suomenkielisen raskaan rockin uranuurtajan tarina päättyi lopullisesti vuonna 2008 kitaristi Aki Vilkamaan kuolemaan. Hyvän vastaanoton saaneen historiikin on kirjoittanut Pahan Kaksosen kitaristi, toimittaja Juho Hämäläinen.

***

TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

Konsertit toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

- Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

- Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

- Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois.

- Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

- Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

- Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

- Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

- Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

- Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

- Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.