RÄPPIÄ, HEAVYA JA DUMARI – LUTAKON KEVÄÄN VIIMEISET KEIKAT!

Tuff!, DJ Kridlokk, Eevil Stöö, Tuuttimörkö, Seventh Wonder, Psychework, Dumari & Spuget

Yksi Tuff! -klubi, kolme keikkailtaa ja yksi Yläkaupungin Yö mahtuu vielä Jelmun kevääseen ja sitten ”hiljennymme” kesän viettoon kunnes palaamme syyskuussa asiaan. Syksyn keikoista on joitain tietoja jonnekin jo tihkunut, mutta kesäkuun alkupuolella julkistamme sitä omalta osaltamme ja laitamme lippuja myyntiin. Odotellessa voitte vaikka ostella lippuja tämän ja ensi viikon keikoille. Paitsi Yläkaupungin Yön Jelmun telttaan ei lippuja tarvitse sillä sisäänpääsy on ilmainen.

Kulttuuriyhdistys TUFF! masinoi toista kertaa Lutakko Get Together -klubin Lutakkoon keskiviikkona 8.5. klo 18-21. Open mic ja open deck eli pääset halutessasi näyttämään taitosi tai testaamaan kykysi niin räppärinä kuin DJ:nä. Paikalla myös hip hop -kirjaston kirjoja luettavaksi ja tusseja sketsailuun. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!

Erikoisrap-miehet DJ Kridlokk, Eevil Stöö ja Tuuttimörkö nähdään perjantaina 10.5. Lutakossa. Näistä kaksi ensinmainittua ovat erityisen ajankohtaisia keväällä julkaistujen mainioiden Silius ja Saatta olla ninja -albumien myötä. Ovet avaamme klo 20 ja ensimmäinen esiintyjä on lavalla klo 21. Kannattaa olla ajoissa paikalla koska kaikki ovat pääesiintyjiä eli parhaita.

Myös lauantaina lavalla on ainoastaan pääesiintyjiä. Ruotsalainen progemetalliryhmä Seventh Wonder ehtii keikkailla ja julkaista levyjä vain harvakseltaan, muun muassa vokalisti Tommy Karevikin Kamelot-kiireistä johtuen. Nyt bändi kuitenkin ehtii kolmen keikan minirundille Suomeen. Keikoilla sopii odottaa kuulevansa materiaalia mm. tuoreelta Tiara-albumilta ja vuoden 2008 läpimurtolevy Mercy Fallsilta.

Tuomari Nurmio joutui perumaan helmikuisen Lutakon keikkansa sairastumisen vuoksi, mutta saapuu perjantaina 17.5. korvaavalle keikalle. Peruuntuneelle keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uuteen ajankohtaan ja vielä on uusillekin lipunostajille tilaa. Lavalla siis koko Dumari ja Spuget -yhtye, jonka meriittilistalta löytyy esimerkiksi alkuvuodesta listaykköseksi kiilannut Usvaa Putkeen -albumi.

Lutakon kevään viimeiset keikat:

Ke 8.5. TUFF! presents: Lutakko Get Together klo 18-21, liput 2€ vain ovelta 

Pe 10.5. DJ KRIDLOKK, EEVIL STÖÖ, TUUTTIMÖRKÖ 12€/10€ (14€)

La 11.5. SEVENTH WONDER (SWE), PSYCHEWORK 12€/10€ (14€) K18

Pe 17.5. DUMARI & SPUGET 18€/15€ (20€) K18

La 18.5. Jelmun Teltta @ Yläkaupungin Yö: OLAVI UUSIVIRTA, ATOMIROTTA, LOST SOCIETY, DON JOHNSON BIG BAND, JONNA TERVOMAA & JUSSI JAAKONAHO SÄHKÖDUO, KALEVAUVA.FI, ANTTI AUTIO, HENRIK!, MAUSTETYTÖT Ilmainen! K18

Halvempi hinta Jelmun jäsenille. Suluissa ovihinta.

Ennakkoliput: www.jelmu.net ja www.lippu.fi

HUOM: Lippupisteestä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: www.jelmu.net/jelmu-ry/liity-jaseneksi

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#lutakko