Reino Nordin 22

la 6.5.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Esiintyjät:

Reino Nordin

Soittoaika: 22

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan

UUDEN ALBUMIN JULKAISEVA REINO NORDIN LUTAKKOON TOUKOKUUSSA!

Muun muassa Antaudun, Kato mua silmiin ja Kyynelten virta -hiteistä tunnettu Reino Nordin valmistelee parhaillaan uutta musiikkia yhdessä tuottajansa Tidon kanssa. Studioon mennessään Nordinin ja Tidon visiona oli luoda vahva albumikokonaisuus, joka on kuvaelma Reinon elämän kaikista puolista. Uusi albumi ilmestyy perjantaina 5.5. ja Lutakossa Reino nähdään heti seuraavana päivänä eli lauantaina 6. toukokuuta.

Tulevalta levyltä on kuultu ennakkoon jo hyvin radiosoittoa saanut Kääntöpuolii-single, jonka julkaisua edelsi fanit yllättänyt spoken word-teos Prologi (Kääntöpuolii). Teos raotti hieman verhoa tulevan musiikin teemoihin ja palkitun tuotantotalo Simelius Simeliuksen toteuttamaan visuaaliseen maailmaan.

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin.