Rockirppis

la 11.12.
12-15

Ilmainen riisipuurotarjoilu. Myyntipöydät 5€ (Jelmun jäsenille 2€), varaukset info@jelmu.net

Lutakon perinteinen kirpputori tekee paluun kahden vuoden tauon jälkeen lauantaina 11.12.2021 klo 12-15. Ilmainen sisäänpääsy. Ilmainen riisipuuro.

Myyntipöydät 5€ (Jelmun jäsenille 2€), varaukset info@jelmu.net

Äänilevyjä, bändipaitoja ja ihan mitä tahansa musiikkiin liittyvää ja liittymätöntä tavaraa ja vaatetta.

Rockirppis järjestetään nyt ehkä jotain noin kolmattakymmenettäviidettä kertaa. Baari on auki ja DJ soittaa taustamusiikit.

Teijän keittiö ja Jelmu tarjoilevat riisipuuroa ilmaiseksi. Paikalla myös Oikeutta eläimille -järjestön ja Teijän Keittiön yhteiset leivosmyyjäiset. Leivosmyyjäisten tuotot lahjoitetaan Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Tuulispää on vuonna 2012 perustettu maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti, joka pyrkii auttamaan eläinyksilöitä ja antamaan niille turvallisen ja mielekkään loppuelämän. Jelmu lahjoittaa Rockirppiksen pöytämaksut samaan kohteeseen eli Tuulispäälle.

La 11.12.2021 ROCKIRPPIS @ Tanssisali Lutakko

- Klo 12-15

- Ilmainen sisäänpääsy

- Ilmainen riisipuuro (vegaaninen)

- Myyntipöytämaksu 5€ (Jelmun jäseniltä 2€)

- Varaukset ja tiedustelut: info@jelmu.net

- Baari auki

- DJ

- Ei ikärajaa

TERVETULOA!

KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ LUTAKOSSA LA 4.12. ALKAEN

Ota mukaasi: koronapassi JA henkilöllisyystodistus JA keikkalippu!

HUOMIO! Keski-Suomen koronarajoitukset muuttuvat lauantaina 4.12.2021. Tämän johdosta Lutakon kaikissa tapahtumissa tulee toistaiseksi käyttöön koronapassi. 

Ilman koronapassin käyttöönottoa keikat jouduttaisiin perumaan eli rajoitusten puitteissa niiden toteuttaminen ei olisi mahdollista.

Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle kaikille 16 vuotta täyttäneille. Tarkastamme henkilöllisyystodistuksen koronapassin luennan yhteydessä. Myös alle 16-vuotiaiden tulee varautua todistamaan ikänsä, nuorilta hyväksymme todistukseksi myös kuvattoman kelakortin tai vanhentuneen passin.

Saavuthan ajoissa, sillä jonotus saattaa kestää normaalia pidempään. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Kunkin tapahtuman aikataulut löytyvät osoitteesta www.jelmu.net