Rotten Sound 21:30 , Wormrot (SG) 20:15 , Rats Will Feast 19:30

ke 15.2.
19-23
K-18

Esiintyjät:

Rotten Sound

Soittoaika: 21:30

Wormrot (SG)

Soittoaika: 20:15

Rats Will Feast

Soittoaika: 19:30

Grindijumalat siunaavat Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän helmikuussa!

Suomalainen grindilegenda Rotten Sound palaa keikkalavoille helmikuussa 2023 erityisvieraanaan singaporelainen Wormrot, joka kiertää Eurooppaa hyvin kattavalla kiertueellaan.

Grindin unelmakombo saapuu levittämään rakkautta Tampereen Tullikamarin Klubille ystävänpäivänä 14.2., jonka jälkeen yhtyeet suuntaavat Jyväskylän Lutakkoon keskiviikkona 15.2. ja Helsingin On The Rocksiin torstaina 16.2.

Rotten Sound on ehdottomasti suomalaisen grindin kärkinimi, joka seisoo korkealla ja vakaalla jalustalla niin Suomessa kuin maailmallakin. Seitsemän albumin ja seitsemän EP:n jälkeen bändi julkaisi Suffer to Abuse -EP:nsä 2018 ja on nyt julkaisemassa seuraavan albuminsa 2023 aikana.

Yhtye on koronan aikana ja sen jälkeen ollut poissa keikkalavoilta ja tekee nyt räjähtävän paluun näille.

Wormrot julkaisi uusimman albuminsa Hiss kesällä 2022 ja saapuu albumin tiimoilta parin kuukauden mittaiselle Euroopan-kiertueelle, jonka osana Suomikin sai kunnian olla. Yhtye koki hiljattain jäsenmuutoksia laulajan ilmoittaessa jättävänsä yhtyeen, joten tällä kiertueella tullaan näkemään hyvin ainutlaatuisesti Implore-yhtyeen vokalisti Gabriel Dubko yhtyeen keulilla.

Yhtyeen kitaristi Rasyid Juraimi kommentoi asiaa seuraavasti:

"We can't wait to get back on the road. It'll definitely be a new and interesting dynamic with Gabriel on board. Our shows will be as explosive as before, that I promise."

ROTTEN SOUND

+ Very Special Guest: WORMROT

14.2. Tampere, Klubi

15.2. Jyväskylä, Lutakko

16.2. Helsinki, On The Rocks