Sara - Veden Äärelle 22:00 , Frail 20:45

pe 5.5.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Sara - Veden Äärelle

Soittoaika: 22:00

Frail

Soittoaika: 20:45

SARA JUHLISTAA 15-VUOTIASTA VEDEN ÄÄRELLE -ALBUMIA KIERTUEELLA JA VINYYLIJULKAISULLA

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin pioneeri Sara julkaisee yhtyeensä menestyslevyn Veden äärelle ensimmäistä kertaa vinyylinä ja lähtee 15-vuotisen albumin kunniaksi juhlakiertueelle huhtikuussa.

Kiertueen settilistat rakentuvat vuonna 2008 ilmestyneen Veden äärelle -albumin ympärille ja myös visuaalinen ilme toteutetaan levyn teeman mukaisesti. Keikoilla kuullaan myös laajalti materiaalia koko yhtyeen uran varrelta.

"Veden äärelle on meille todella tärkeä levy ja nosti aikanaan bändin uudelle tasolle. Rauhan aika sai Emma-ehdokkuuden, oltiin isolla levy-yhtiöllä, biisit soi radiossa ja silloin tuntui, että kaikki on menossa juuri oikeaan suuntaan. Sanoisin silti, että bändi on nykyään paljon tiukempi livenä ja varmasti myös Veden äärelle -albumin kappaleet soivat isommin ja jylhemmin kuin koskaan aikaisemmin”, Saran laulaja-kitaristi Joa Korhonen kertoo.

Juhlakiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 30. tammikuuta ja vinyyli ilmestyy 31. maaliskuuta. Vinyylijulkaisusta vastaa Backstage Rock Shop.

"Kyseessä on ensimmäinen kerta kun vanhasta albumista tehdään uudelleenjulkaisu niin on mielenkiintoista nähdä, miten se otetaan vastaan. Vinyyliä on kyllä toivottu paljon vuosien varrella ja sitä on myös pitkään suunniteltu toteutettavan. Nyt se onneksi toteutuu yhdessä Backstage Rock Shopin kanssa. Levyn upeat kannet pääsevät oikeuksiinsa isommassa koossa”, nykyään nelihenkinen yhtye kommentoi juhlajulkaisua.

Kaskisista lähtöisin oleva, monipuolisen uran tehnyt Sara on julkaissut urallaan 9 studioalbumia, joista viimeisin Pimeys ilmestyi vuosi sitten tammikuussa 2021.

Lutakon illan avaa raskasta modernia rockia soittava Frail -yhtye, jonka energiset keikat eivät jätä ketään kylmäksi. Suomessa ja ulkomailla toistasataa keikkaa heittäneen Frailin uusimman albumin  "Stand by Me In The Storm" julkaisua juhlitaan samaisena iltana.

Sara - Veden äärelle 15v.

La 22.4. Oulu, Kantakrouvi

Pe 28.4. Vaasa, Ritz

La 29.4. Rauma, Brummi

Pe 5.5. Jyväskylä, Lutakko

La 6.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

To 11.5. Tampere, G Livelab

Pe 12.5. Helsinki, G Livelab

La 13.5. Lahti, Torvi

Pe 19.5. Turku, Teatro Logomo

La 20.5. Hämeenlinna, Suisto