Sexmane 22 , Vepu 21

la 6.11.
20-02

Esiintyjät:

Sexmane

Soittoaika: 22

Vepu

Soittoaika: 21

SEXMANE

Sexmane eli Max Sene on aiemmin omakustanteena musiikkiaan julkaissut räppäri. Debyyttialbumillaan ”Sextape”  kultaa striimannut artisti on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti. Vuonna 2019 julkaistu kappale ”Mama” pysyttelee edelleen Suomen Spotifyn Top200 -listalla ja artistin kappaleita on striimattu yli 14 miljoonaa kertaa. Nyt Sexmanelta kuullaan vihdoin odotettua uutta musiikkia uuden levytyssopimuksen myötä.

Sexmanen ensimmäinen singlejulkaisu Sony Musicin kanssa kantaa nimeä ”Henki”. Kirjoittaminen on aina tuntunut artistille luontevalle, mutta tällä kertaa studioon päästyä kappale syntyi täysin hetkessä vallinneesta mielentilassa. Singlejulkaisun tuotannosta vastaa Victor Nordis.

”Henki biisinä on siinä mieles erilainen, että en kirjoittanut tekstiä, vaan menin studiolla suoraan mikin taakse ja lauloin siitä miltä must tuntu. Sitä ei ois voinut ottaa enää uusiksi, kun se kaikki tuli just siinä hetkessä ”

Rap-lupaukselle kirjoittaminen on tuntunut aina luontevalle tavalle purkaa tunteita ja studioon päästyä palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Sexmane on aiemmin kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja odottaa paluuta keikkalavoille. Viimeisimpänä Sexmanea on kuultu fiittaamassa mm. Keko Salatan sekä williamin kappaleilla. Sexmanelle on povattu loistavaa tulevaisuutta ja omaa polkua kulkevalta artistilta kuullaan tämän vuoden aikana lisää uutta musiikkia.

VEPU

Eri genrejä pop-musiikissa yhdistelevä Jyväskyläläinen Vepu kuvailee musiikkiaan melodiseksi indie-popiksi, jossa tekstit kuljettavat omaehtoisesti läpi artistin elämän. Uuden popin aaltoa edustava artisti on ottanut vaikutteita etenkin rajoja rikkovilta artisteilta (Dominic Fike, Jeremy Zucker & Yeek) – ja rajoja hän haluaa rikkoakin Suomessa. 

Vepulta tullaan kuulemaan pian uutta musiikkia, sillä omakustanteena materiaaliaan julkaissut artisti kertoo debyyttialbuminsa ilmestyvän ensi vuoden puolella. Albumin tuotannosta vastaa Jyväskyläläinen Onni.flp.