Shiraz Lane 21 , DIRT 20

to 26.3.
19-02

Esiintyjät:

Shiraz Lane

Soittoaika: 21

DIRT

Soittoaika: 20

Shiraz Lanen kevään keikat Suomessa starttaavat 13. maaliskuuta
– uusi single ulkona 10. tammikuuta!
Pian julkaistava Vibration I -EP vie bändin keväällä lisäksi
omalle Euroopan-kiertueelle, Miamiin ja Meksikoon

Pperjantaina 17. tammikuuta Vibration I -EP:nsä julkaiseva Shiraz Lane kiertää myös Suomessa kevään aikana. Kuuden valikoidun keikan pyrähdys alkaa 13. maaliskuuta Helsingin Tavastia-klubilta ja jatkuu seuraavana päivänä Radio Rock risteilyllä. Seuraavana viikonloppuna on vuorossa Tampereen Olympia, ja matka jatkuu jälleen Jyväskylän Lutakkoon, Joensuun Kerubiin ja päättyy Kuopion Henry´s Pubiin. Mukana kaikilla Suomen keikoilla nähdään lämmittelijänä DIRT.

''Luvassa on tiukkaa gruuvailua, räjähdysherkkää tykitystä ja autenttista eläytymistä. Tällaista raakaa energiaa ette pääse usein kokemaan kotikonnuillanne, joten antautuminen lähes spirituaaliseen elämykseen on taattua. Kaiken huipuksi mukaan kiertuekaravaaniin hyppää loistava DIRT, joten tasokas Rock N’ Rollin riemurieha ei jää pelkästään pääyhtyeen varaan", yhtye muotoilee.

Shiraz Lanen tulevan Vibration I -EP:n Radio Rockilta tuttu Do You -single on saanut seurakseen jo mainion Revolution-grooven sekä loppuvuoden menestyksekkäillä keikoilla livetykiksi osoittautuneen To the Moon & Back -coverin. Huomenna paljastuu jälleen uusi kappale, kun voimakas ja samalla herkkä You Will Remain -single julkaistaan.

13.3. Tavastia, Helsinki
14.3. Radio Rock risteily
21.3. Olympia, Tampere
26.3. Lutakko, Jyväskylä
27.3. Kerubi, Joensuu
28.3. Henry´s Pub, Kuopio