PERUTTU: Ska Fest Jyväskylä: PERUTTU: The Valkyrians 22 , Donna And The Dynamiters 21 , + DJ Soul Rokker & DJ Art Dictator

la 5.2.
20-02
K-18

PERUTTU!

Esiintyjät:

PERUTTU: The Valkyrians

Soittoaika: 22

Donna And The Dynamiters

Soittoaika: 21

+ DJ Soul Rokker & DJ Art Dictator

Ska Fest Jyväskylä on peruttu koska rajoituksista johtuen sen järjestäminen ei ole mahdollista. Rahat lipusta saat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 20.3.2022. Palautusohjeet löydät käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi) kyseisen tapahtuman kohdalta. 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Merkitse viestin otsikoksi "Ska Fest palautus". 


***

THE VALKYRIANS

Suomen ska-rocksteady-bändien ehdoton ykkönen The Valkyrians tunnetaan  pitelemättömänä livebändinä. Bändin musiikillinen inspiraatio on peräisin 60-luvun jamaikalaisesta musiikista sekä brittiläisistä 70- ja 80-luvun 2 Tone -julkaisuista. Näihin mausteisiin bändi lisää lusikallisen omaa loistavaa rock-vivahdettaan. Lopputulos on erittäin positiivista, energistä ja viihdyttävää tanssimusiikkia. Yhtye on kiertänyt keikoillaan maailmaa kohta 20 vuotta ja kerännyt laajan kansainvälisen kuuntelijakunnan. Bändi täyttää vuonna 2022 pyöreitä, joten luvassa on uusi levy ja keikkoja, eli bileiden täyttämä juhlavuosi tulossa!

http://www.thevalkyrians.com/

*****

DONNA AND THE DYNAMITERS

Tampereen tuorein ska-mansesteady-lupaus, joka julkaisi debyyttialbuminsa ’Rocket To Rocksteady Heaven’ 2019 Stupido Recordsilla.

www.facebook.com/Dnmtrs/

*****

Ska Fest Jyväskylän täydentävät DJ:t Soul Rokker ja Art Dictator, jotka loihtivat vinyylilevyiltä asiaankuuluvat soundit linjalta ska/rocksteady/reggae ennen ja jälkeen bändien sekä niiden välissä. Levyt soivat heti ovien avautuessa klo 20.