SMC 22

pe 3.11.
20-02
K-18

Esiintyjät:

SMC

Soittoaika: 22

SMC - Viimeinen Vihellys -kiertue 2023-2024

Oli kolea ilta vuonna 2009. Myyttisiä hahmoja kerääntyneenä värikkääseen joukkoon. Tuona iltana, suurimmaksi osaksi vahingossa, syntyi Legenda. Mystinen ryhmä. Tarinoita.

Nyt, vuonna 2023, on aika pistää tuo sattuman kaupassa kehittynyt rytmiryhmä haudan lepoon. Ole osa tuota tarinaa ja legendaa, ja osallistu ystävinesi tälle matkalle, joka ei tule toistumaan. 

Viimeinen Vihellys -nimeä kantava touri ulottuu ympäri Suomen, tarkkaan valikoituihin kaupunkeihin. Valitse suosikkisi ja polkase messiin, tuu vaikka kaikkiin.

Haluatko makoilla mausoleumissa Eräkoiran kera? Entä innostaako ikuinen uni Avionin Prinssin makitan vierellä? Onko Tono Slonon hautapaikka Kauko-Idässä vai missä? Painuuko Respektor vihdoin helvettiin? Rutiseeko DJ J-Lainin laitteisto viimeisen kerran? Kaivaako JugiX2 vanhat videokasettinsa pet sematerylle, josta ne heräävät entistä kiukkuisempina eloon?

Entä missä luuraa loput hahmot tästä loputtomalta tuntuneesta ajanjaksosta…?

Vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin saat vain hyppäämällä mukaan viimeiselle kiertueelle.

Näe ja koe vanhat klassikot. Uutta shittii ja ikivihreitä. Nuoruutta on vielä jäljellä, mutta ei sekään kestä ikuisesti. Todista entisten karaktäärien ylösnousemus, ehkä…?

Älä jätä väliin tai kadut ikitulessa. Sydämellisesti tervetuloa jättämään hyvästit meiän mukana.