Stam1na 22

la 26.3.
20-02
K-18

HUOM: Ajankohta muuttunut 6.3.2021 -> 29.5.2021 -> 26.3.2022. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Stam1na

Soittoaika: 22

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 31.8.2021. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi numero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

STAM1NAN NOVUS ORDO RUNDI 2021 STARTTAA KAHDELLA LUTAKON KEIKALLA 5. JA 6. MAALISKUUTA!

  

Metalliyhtye Stam1nan kevätkiertue, Novus Ordo Rundi 2021, starttaa 5. maaliskuuta 2021 Jyväskylän Lutakosta. Kiertue jatkuu Jyväskylän tuplakeikan jälkeen Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Nivalaan, Kuopioon ja Lahteen. Kiertueen keikat toteutetaan rajoitetuilla kapasiteeteilla turvavälit huomioiden. Liput keikoille ovat nyt myynnissä. 

  

Stam1na julkaisee yhdeksännen albuminsa, Novus Ordo Mundi, 26. helmikuuta 2021. Stam1na palaa sävykkään Taival-albuminsa jälkeen juurilleen, kun tuottajan pallille istahtaa kymmenen vuoden tauon jälkeen bändin alkuaikojen luottomies Miitri Aaltonen. Miitrin kädenjälkeä kuultiin neljällä ensimmäisellä albumilla, viimeksi siis platinaan yltäneellä Viimeinen Atlantis -levyllä. Raja-albumilla Miitri vastaa miksauksesta. Uusi albumi äänitettiin pääosin Hollolan Petrax-studioilla.

   

Lukuisilla Emma-patsailla palkittu Stam1na julkaisi syksyllä 2018 uransa kahdeksannen albumin nimeltään Taival. Suoraan virallisen albumilistan ykköspaikalle laskeutunut albumi on myynyt platinalevyyn oikeuttavan määrän ja levyn kappaleet Elämänlanka, Enkelinmurskain ja Gaian lapsi (feat. Anna Eriksson) ovat nousseet radiohiteiksi. Yhtyeen oli määrä juhlistaa kymmenen vuotta täyttänyttä Viimeinen Atlantis-albumia Helsingin Jäähallissa jo syksyllä 2020, mutta covid-19 siirsi keikan syyskuulle 2021. 

  

  

 Novus Ordo Rundi 2021

  

 05.03. Jyväskylä, Lutakko (S/K18)

 06.03. Jyväskylä, Lutakko (K18)

 12.03. Helsinki, Tavastia

 13.03. Helsinki, Tavastia

 19.03. Tampere, Pakkahuone

 20.03. Turku, Logomo

 26.03. Oulu, Tullisali

 27.03. Nivala, Tuiskula

 01.04. Kuopio, Sawohouse Underground

 02.04. Lahti, Finlandia-klubi

  

  

 www.stam1na.com

 

 

 Pe 5.3.2021 STAM1NA @ Lutakko

 Alustava aikataulu: 20 ovet, 22 showtime

 Ei ikärajaa / Rajattu anniskelualue K18

 Liput alk. 27€ (Jelmun jäsenet 25€), liput ovelta 30€ (jos jää)

 https://www.jelmu.net/

 https://www.lippu.fi/lutakko

 

 La 6.3.2021 STAM1NA @ Lutakko

 Alustava aikataulu: 20 ovet, 22 showtime

 Ei ikärajaa / Rajattu anniskelualue K18

 Liput alk. 27€ (Jelmun jäsenet 25€), liput ovelta 30€ (jos jää)

 https://www.jelmu.net/

 https://www.lippu.fi/lutakko

 

 ****

 

TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

 

Konsertit toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

 

 - Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

 - Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

 - Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois.

 - Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

 - Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

 - Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

 - Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

 - Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

 - Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

 - Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.