STAM1NA YLLÄTYSKEIKALLA LUTAKOSSA TÄNÄÄN PERJANTAINA 1.4.

Suomen virallisen listan kärkipaikkaa tuoreella Elokuutio-albumillaan hallussa pitävä Stam1na soittaa yllättäen keikan Jyväskylässä tänään perjantaina. Moninkertaista Emma-voittajaa ja useasti Lutakon loppuunmyynyttä lemiläistä metalliyhtyettä ei nähdä kevään aikana muilla klubikeikoilla Suomessa. Lauantaina 2.4. yhtye soittaa Tallinnassa ja myöhemmin huhtikuussa kolme hallikeikkaa Sakara Tourin pääesiintyjänä Lappeenrannassa, Espoossa ja Oulussa.

Stam1nan seitsemäs albumi Elokuutio julkaistiin 18. maaliskuuta. Levyarvioista täysiä pisteitä kerännyt Elokuutio nousi ensimmäisellä viikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Lutakon keikka on bändin ensimmäinen levyn julkaisun jälkeen. Myös edellisen keikkansa Stam1na soitti Jyväskylässä, elokuussa viime vuonna. ”Aprillista piittaamatta paluu Jykylään on kivikova fakta. Päätimme edellisen vuoden Lutakko Liekeissä -tapahtumaan, nyt jatkamme siitä mihin jäimme!”, veistelee laulaja-kitaristi Antti ”Hyrde” Hyyrynen.

Lutakosta luvataan vuodelle 2016 lisää yllätyksiä. ”Mitenkään tietoisesti ei olla yllätyksiä metsästetty, näitä vain tuntuu nyt tippuvan sopivasti kohdalle ja hauskahan tällaisia on toteuttaa. Kannattaa seurata Lutakon ilmoittelua lähiaikoina ja lukea vähän rivien välistäkin.”, kertoo Lutakon promoottori Raine Pulkkinen. Aivan täydellisenä salaisuutena ei Stam1na keikkaa ole maltettu pitää: ”Ollaan ympäri kaupunkia laiteltu muutamia julisteita, joista keikka on käynyt ilmi. Netissä ei kuitenkaan keikan esiintyjää olla suoraan paljastettu, vähän vihjailtu vain. Liput on olleet myynnissä jo jonkin aikaa ja ihan hyvin niitä on mennyt kaupaksi vaikkei lippukaupoissa eikä lipuissa esiintyjän nimeä ole näkynyt.”

Pe 1.4.2016 STAM1NA @ Lutakko

Ovet klo 20, keikka klo 22.

Ei ikärajaa / Baari K-18

Ennakkoliput (alk. 16,50€) ovat myynnissä Tiketissä: www.tiketti.fi/Lutakko01042016-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/38084

Lutakon keikka Facebookissa: www.facebook.com/events/1736883229879072

Aiemmin päivällä Stam1na vierailee nimmarikeikalla Jyväskylän Levykauppa Äxässä, jossa fanien on mahdollista tavata yhtyettä klo 17 alkaen: www.facebook.com/events/537267269771978

www.stam1na.com

www.facebook.com/stam1naOfficial 

http://instagram.com/lemin_stam1na

www.levykauppax.fi/artist/stam1na/elokuutio

www.jelmu.net

www.facebook.com/lutakkoclub