Stratovarius 22

pe 25.11.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Stratovarius

Soittoaika: 22

Yksi menestyneimmistä kotimaisista vientiyhtyeistä Stratovarius nähdään Suomen kiertueella marras-joulukuussa. Pääosin ulkomaisia lavoja kiertävä kokoonpano starttaa Survive-kiertueelle Helsingin Tavastialta 11.11., josta matka jatkuu Kouvolan, Turun, Tampereen, Seinäjoen, Kuopion, Jyväskylän ja Joensuun kautta Lahteen.
Kiertueen lipunmyynti käynnistyy Lippupisteen, Tiketin ja konserttipaikkojen omissa kanavissa 10.8. klo 12.00.
 
Uusi albumi seitsemän vuoden jälkeen
Yhtye julkaisee seitsemän vuoden tauon jälkeen Survive-albumin 23.9. Loppuvuoden kiertueella kuullaan legendaaristen Stratovarius-hittien ja klassikoiden lisäksi materiaalia uudelta levyltä. 
Albumin nimibiisi Survive on kuunneltavissa digipalveluissa:  https://stratovarius.lnk.to/SurviveSingleFA
 
”Omasta mielestämme tämä on paras levy yli 20 vuoteen!”, toteaa laulaja Timo Kotipelto.
 
Katse loppuvuoden kiertueessa
Yhtye on tällä hetkellä kesäfestivaalikiertueella. ”Kesäfestarikeikoilla huomasimme, että yleisössä on paljon nuoria Strato-paidat päällä. Todella hienoa! On myös ollut ilo todeta, että vanhatkin fanit ovat pysyneet matkassamme mukana. Kaikki laulavat biisejä mukana kädet ilmassa. Odotukset tulevaa klubirundia kohtaan ovatkin nyt korkealla”, Kotipelto jatkaa. 
 
Yhtye tulee panostamaan Survive-kiertueen lavashow’hun, visuaalisuuteen ja uusien biisien livetuotantoon.
 
Stratovarius on power metallin skandinaavinen lippulaiva ja yksi genrensä tunnetuimmista bändeistä. Se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä metalliskenen huippunimistä ja on sittemmin vaikuttanut bändeihin kaikkialla maailmassa. Yhtye saavutti kansainvälistä menestystä albumeilla kuten Visions (1997), Infinite (2000) ja Nemesis (2013), jonka singlejulkaisua Unbreakable on kuunneltu Spotifyssa yli 22 miljoonaa kertaa. Yhteensä Stratovariuksen kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa. Kaikkia Stratovariuksen fyysisiä äänitteitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta.