Suomalainen ja ruotsalainen menivät Lutakkoon keikalle. Kumpi voitti?

Turmion Kätilöt Suomesta ja Pain Ruotsista industrialmetalmittelöivät torstaina Lutakossa. Perjantaina tunnelmoi ruotsalainen rockabilly-yhtye Fatboy ja lauantaina lavalla suomalaisen herkän miehen äänitorvi Samuli Putro.

To 18.10. PAIN (SE), TURMION KÄTILÖT
Suomen ja Ruotsin suosituimmat industrial-bändit yhteiskeikalla! Tämä on tapaus! Saapukaahan ajoissa paikalle koska torstai-keikat meillä alkavat viikonloppuja aiemmin. Ovet auki klo 20 ja ensimmäinen bändi klo 21:30. Lippuja Tiketistä ja Lutakon ovelta.
{page_2}236
http://www.tiketti.fi/Pain-SWE-Turmion-Katilot-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17161

Pe 19.10. FATBOY (SE)
Fatboyn yhteydessä kuulee usein mainittavan nimet Chris Isaak ja Weeping Willows. Ihan samasta asiasta ei ole kyse, mutta varmuudella voidaan Fatboyta suositella kyseisten artistien ystäville. Luvassa jälleen hieno ilta leppoisaa rockabillyä. Materiaalia kuullaan niin uudelta ”Love Creole” -albumilta kuin vanhemmiltakin levyiltä.
{page_2}217
http://www.tiketti.fi/Fatboy-SWE-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/16897

La 20.10. SAMULI PUTRO
Samuli Putro on menestyksekkäästi karistanut Zen Cafen pölyt jaloistaan ja onnistui elokuun lopulla julkaistulla kolmannella albumillaan ”Tavalliset hautajaiset” kiilaamaan itsensä albumilistan kärkeen. Zen Cafe ehti uransa aikana myydä Lutakon loppuun useita kertoja ja nyt näyttää vahvasti siltä että soolo-Samuli on myöskin myymässä Lutakon loppuun. Ennakkolippuja on jäljellä vielä muutamille niin Jelmun lippukaupassa kuin Tiketissäkin. Muistathan että jätämme aina myös ennakkosta loppuunmyydyille keikoille jonkin verran lippuja ovelle myytäväksi. Ovet aukeavat normaaliin tapaan klo 20.
{page_2}231
http://www.tiketti.fi/Samuli-Putro-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17162